"Gazetelerin üçüncü sayfa güzelleri gibi "
Kate Upton için "Gazetelerin üçüncü sayfa güzelleri gibi" diyen Victoria's Secret, Upton'ın eski bir fotoğrafını yeni kataloğunun kapağında kullandı

Son dönemin gözde mankenlerinden Kate Upton, ünlü iç giyim firmasına öfkeli.. Bunun nedeni de moda dünyasının en saygın ve en çok kazanan mankenleriyle çalışan Victoria's Secret'ın Upton'ın eski bir fotoğrafını yeni kataloğunun kapağında kullanması.
2011 yılında çekilen fotoğraflarının firmanın yeni kataloğunda yer alması Upton'ı çileden çıkardı. Üstelik bu durum markanın defilesine çıkacak modelleri seçen Sophie Neophitou'nun daha önce Upton hakkında söylediği "Kate ile hiçbir zaman çalışmayacağız" sözlerine rağmen gerçekleşti.
Neophitou, daha önce yaptığı açıklamada Kate Upton'la çalışmayacaklarını söyleyerek "Bence o gazetelerin üçüncü sayfa güzelleri gibi (Türkiye'deki arka sayfa güzelleri.) Saçları çok sarı, tıpkı futbolcu karılarına benziyor. Herhangi birinin para ödeyerek satın alabileceği sıradan bir yüzü var" demişti
Şimdi kulislerde Upton'ın Victoria'S Secret'ın bu yılki defilesinde podyuma çıkıp çıkmayacağını merak ediyor. Ünlü manken ne sözcüsü aracılığıyla ne de Twitter safyasından konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmadı.
Neophitou, Upton'ın yeni katalogda kullanılan fotoğrafının iki yıl önce çekildiğini de kabul etti.
