Ezgi Asaroğlu'nun partneri belli oldu!

Biscolata erkeği Carlos Martin, dizi yıldızı oluyor. İspanyol model, "Yağmurdan Kaçarken" adlı dizide Ezgi Asaroğlu ile başrolü paylaşacak.

Ezgi Asaroğlu'nun partneri belli oldu!

İthal dizi yıldızları arasına Biscolata reklamlarıyla ünlenen İspanyol model Carlos Martin de katılıyor. Martin, Tayfun Güneyer’in yazıp yöneteceği "Yağmurdan Kaçarken" adlı dizide rol alacak.

Başrolü Ezgi Asaroğlu’yla paylaşacak olan Martin, annesi İspanyol, babası Türk olan bir adamı canlandıracak. Çekimlere 25 Şubat’ta başlayacağını söyleyen Tayfun Güneyer, romantik komedi türündeki dizinin mart ayında ATV’de yayınlayacağını açıkladı.

Tayfun Güneyer, dizinin başrolü için daha önce Mustafa Sandal’la görüştüklerini söyledi. Ünlü şarkıcının yoğun iş programı nedeniyle dizide yer alamadığını ifade eden Güneyer, ekipte ayrıca BKM Mutfak oyuncularından Ayça Erturan’ın da rol alacağını belirtti.

Carlos Martin, "Yağmurdan Kaçarken"de çok çapkın olan ve evlenmek istemeyen ama tanıştığı genç kadınla bir günde evlenmeye karar veren bir adamı oynayacak. Martin, şimdi rolü için Türkçe dersleri alıyor.