EZGİ ASAROĞLU'NUN DAYAK DAVASINDA İKİNCİ PERDE!

Leyla ile Mecnun dizisinin setinde oyuncular Ezgi Asaroğlu, Ushan Çakır ve Beste Bereket arasında yaşanan dayak olayıyla ilgili açılan davanın 2’nci duruşması görüldü.

EZGİ ASAROĞLU'NUN DAYAK DAVASINDA İKİNCİ PERDE!

Ushan Çakır ve Beste Bereket'in avukatları ile Asaroğlu hazır bulunduğu duruşmada, Adli Tıp Kurumu’ndan gelen raporda Ezgi Asaroğlu’ndaki yaralanmanın hayati tehlike taşımadığı ancak basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek nitelikte olmadığı belirtildi.

Asaroğlu’nun avukatı, sanık Çakır lehine hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını kabul etmediklerini söyledi. Asaroğlu soru üzerine, "Suçsuzum. Ushan Çakır’a hakaret etmedim. Şayet mahkeme cezalandırma yoluna gidecekse hakkımda verilecek cezanın hükmünün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmesini istiyorum" dedi. Avukat Karakaya, Asaroğlu’na yaşanan olayla zararının ne kadar olduğunu sorulmasını istedi. Asaroğlu, "Zararımın sorulmasını aşağılayıcı buluyorum" diye konuştu. Mahkeme, Ezgi Asaroğlu hakkında verilen psikiyatri kontrolleri ile ilgili raporların istenilmesine hükmederek, duruşmayı erteledi.