EZGİ ASAROĞLU KADINA ŞİDDETİ KINADI!

Kadına yönelik şiddete dikkat çeken “Kurtuluş Son Durak” filminin galası önceki akşam yapıldı. Geceye katılanlara pembe fular hediye edildi.

EZGİ ASAROĞLU KADINA ŞİDDETİ KINADI!

Barış Pirhasan’ın yazdığı, Yusuf Pirhasan’ın yönettiği “Kurtuluş Son Durak” filminin galası önceki akşam Kanyon'da yapıldı. Demet Akbağ, Belçim Bilgin, Asuman Dabak, Nihal Yalçın, Ayten Soykök ve Damla Sönmez’in rol aldığı, kadına yönelik şiddete dikkat çeken filmin galası, ünlü isimleri ağırladı.

GALAYA YILDIZ YAĞDI

Geceye katılanlar arasında Demet-İbrahim Kutluay, Belma Canciğer-Gani Müjde, Nihat Odabaşı, Cemil İpekçi, Serenay Sarıkaya, Hepsi grubu, Deniz Seki, Ezgi Asaroğlu ve İlhan Şeşen de vardı.

BAŞROLDE FULAR VARDI

Filmin simgesi olan pembe fular, galada da başroldeydi. Gecenin sonunda oyuncular ve misafirlere pembe fular armağan edildi. Bu fularlar önümüzdeki günlerde internet üzerinden de satışa sunulacak. Elde edilecek gelir, “En Güzel Alışveriş Bahanesi: Paylaştık” projesi kapsamında çeşitli sivil toplum kuruluşlarına aktarılacak.

Davam sürüyor

“Leyla ile Mecnun” dizisinde oynarken rol arkadaşı Ushan Çakır tarafından şiddete maruz kalan Ezgi Asaroğlu da galadaydı. Genç oyuncu, “Kadına şiddeti unutturmamak adına böyle filmlere destek veriyoruz. Ben de bu yüzden buradayım. Davam da yargı sürecinde, ben üzerime düşeni sonuna kadar yaptığımı düşünüyorum” dedi.