Ezgi Asaroğlu: Giyinmekte sınır yok!

15 Mart’ta vizyona girecek Osman Sınav imzalı ‘Aşk Kırmızı’ filmiyle izleyiciyle buluşacak Ezgi Asaroğlu. Genç oyuncu, film için “Beni zorlayıp zenginleştiren bir deneyim oldu. Karakterler, o kadar gerçek yazılmış ki üçüyle de empati kuracak ve işin içinden çıkamayacaksınız” diyor

Ezgi Asaroğlu: Giyinmekte sınır yok!

ANI YAŞA“Anın tadını çıkarmak, en önemlisi benim için. Kendimi geliştirmeyi seviyorum ve yaptığım işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum, hepsi bu. Beraber çalışmaktan keyif aldığım nitelikli ekiplerle olmak; güçlü karakterlere ve sağlam senaryoya sahip filmler çekmek beni mutlu ediyor. Ayrıca farklı karakterleri doğal bir oyunculukla canlandırmak; üzerine bir şeyler katabilecek kadar da yaratıcı bir oyunculuğa sahip olmak istiyorum. Bazen, ‘Çiçek çocukları döneminde yaşasam mutlu olurdum’ diye düşünüyorum. Sonra Baudelaire’in ‘Nerede değilsem orada iyi olacakmışım gibi geliyor bana’ sözü aklıma geliyor, gülüyorum. En iyisi, ‘Şimdi’yi yaşamak.”

MUTLU ÇOCUKLUK DÖNEMİ“Neşeli, sıcak, kahkahaların, sohbetin ve müziğin havada uçuştuğu bir evde, katı kurallar ve dayatmalar olmadan, her şeyin nedeni anlatılarak büyüdüm ve mutlu bir çocukluk geçirdim. Çocukluk hayallerim kariyerimle ilgili değildi. Bana hiç, ‘Büyüyünce ne olacaksın?’ diye soran olmadı. Ailem, kişisel yeteneklerimi gözlemleriyle keşfedip o yöne gitmemi sağladı, bunu da programlanmış bir hedef olarak yapmadılar. Ne yaparsam yapayım, severek yaparsam başarılı olacağım fikrini aşıladılar ve şu anda da sevdiğim işi yapıyorum, mutluyum.”

MODADA ZITLIKLARI SEVİYOR “Modayı çok ciddiye almadan, o an içimden geldiği gibi, çabasız ve sade giyinmeyi seviyorum. Zıtlıkları beğeniyorum; maskülen ve femineni karıştırmak hoşuma gidiyor. Giyim konusunda kurallarım yok, herkesin gece giymek üzere ayırdığı bir parçayı gündüz kombinleyip, geceyse sade bir tişört ve etekle dışarı çıkabilirim.”

AŞK ONUN İÇİN BİR HALÜSİNASYON
“Aşk, geçici bir bilinçsizlik hali galiba. Bulutlar dağılana kadar sarhoş gezdiğiniz bir halüsinasyon. Benim, özel ilişkilerimde de, arkadaşlık ilişkilerimde de hesapsız, önyargısız ve duru bir yaklaşımım olur. Dürüst olurum, karşımdakinden de o dürüstlüğü beklerim. Beraber mutlu olmanın başka bir yolu yok bence.”

GERÇEK KARAKTERLERİN GEÇİDİ“Osman Sınav’la uzun süredir çalışmak istiyorduk, nihayet bu projede bir araya geldik. Çarpıcı bir konu, sürükleyici bir senaryo. Senaryoda yaşanan durumlara yabancı olmam bir yana, canlandırdığım Zeynep’in benden çok farklı yapıda olması zorladı. Bu yönüyle de beni zenginleştiren bir deneyim olduğuna inanıyorum. ‘Aşk Kırmızı’daki karakterler, iyi-kötü, güçlü-zayıf yönleriyle o kadar gerçek yazılmışlar ki üçüyle de empati kuracak ve siz de işin içinden çıkamayacaksınız bence.”