'EVDE FİLM İZLEYELİM' DİYEN ERKEKLE GÖRÜŞMEM!
Türkiye eski Güzeli ve şarkıcı-manken Esra Sönmezer, erkek arkadaş seçiminde çok titiz: Daha ilk buluşmada "Benim evde film izleyelim, yemek yiyelim" diyen erkekle asla bir daha görüşmem. Tecrübeli ve doymuş bir erkek tercihimdir!

Geçtiğimiz yıl çıkardığı nostalji albümüyle adından söz ettiren 2002 Türkiye Güzeli Esra Sönmezer, şimdilerde 'Hayatımız Sigorta' isimli bir program sunuyor. Her pazar saat 17.00'de yayınlanan programa, sigorta şirketlerinin genel müdürlerini konuk eden Sönmezer; "Benim hayat sigortam var ama ileride gözlerimi sigortalatmak istiyorum" dedi.
Beni asla yakalayamazlar!
FHM dergisine seksi pozlar veren Esra Sönmezer, hakkında merak edilenleri anlattı. Geçen yılki nostalji albümünü sadece annem istediği için yapmıştım. Tabii ki insanlar benden çok farklı bir albüm bekliyordu. Şimdi pop tarzı bir albümle sevenlerimin karşısına çıkacağım. Beni hiçbir erkekle yakalayamadılar, bundan sonra da yakalayamayacaklar. Asla bilinen mekanlara gitmem, gidersem de kız arkadaşlarımla giderim zaten. Magazincilere telefon açıp "Ben şuradayım, gelin beni çekin" demezseniz, hiçbir zaman yakalanmazsınız. Ayrıca hiçbir erkeği benim yanımda haber olacak değerde görmüyorum!
O büyük aşklar şimdi yok
Eski zamanlarda yaşamak isterdim. İnsanlar sözünün eriydi, bir kadın için bilmem kaç dönüm arsalar, evler alınır, kadın ne isterse yapılırdı. Erkek karşısındaki kadınla birlikte olmaktan çok elini tutmayı düşünürdü. Bu yetmezmiş gibi onun hayaliyle bir yıl yaşayabilirdi. Şimdi öyle mi? Daha ilk buluşmada "Gel benim evde film izleyelim, yemek yiyelim" diyen bir erkekle asla bir daha görüşmem. Tecrübeli ve doymuş bir erkek kesinlikle tercihimdir. Ondan bir şeyler öğrenmek isterim.
Kahverengi kuşağım var
Uzakdoğu sporu yaptım, kahverengi kuşağım var. Durduramıyorum kendimi, sürekli hareket halindeyim. Bol bol yürüyüş yapar, arabamla kedimi gezdiririm. Kedimin adı Pişmaniye... Tüylü ve büyükçe bir hayvan... Onun evrim geçirdiğini düşünüyorum. Şu an mankenlik mesleği yok olmak üzere. Çok fazla iş yok, televizyon sektöründe ise canlılık var. Hal böyle olunca manken arkadaşlar kendilerini veya ailelerini geçindirmek için farklı yollara başvuruyor.
Aşık olmak istiyorum
Şu an itibariyle hayatımda biri yok ama aşık olmak istiyorum. Benim karşıma çıkacak bir erkeğin hiperaktif olması gerekiyor. Yoksa bana hiçbir şekilde ayak uyduramaz, kalp krizi geçirir.