'ERKEK ARKADAŞIM HER YERE GELMESİN'
21 yaşındaki Rus raket moda sevgisinden aşka, politkadan babası Yuri’nin tartışmalı hareketlerine kadar samimi itiraflarda bulundu.

Tek hedefinin kariyerinde eksik olan Fransa Açık şampiyonluğu olduğunu belirten Sharapova “Hiç aşık olmadım veya olduysam da farkına varmadım. Erkek arkadaşımın her yere gelmesini istemem. Onun da kendi işi olmalı.' dedi.
Olimpiyatlara katılamadığı için hayâl kırıklığına uğradığını itiraf eden Shapova, 'Ülkemle gurur duyuyorum ama Gürcistan’da yaşananlara da çok üzüldüm.
Olayların Sochi’ye yakın bir yerde olması beni çok endişelendirdi. Büyük babam ve büyük annem orada yaşıyorlar.' diye konuştu.
Babası ile ilgili iddialara da cevap veren güzel tenisçi, 'Parayı artık düşünmüyorum. O kendisini idare ediyor. Maçlarda tepki çeken babamı anlıyorum. Kazanmamı istediği için heyecanlanıyor' dedi.