ERKAN PETEKKAYA'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin 'Ali Kaptan'ı katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı

ERKAN PETEKKAYA'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

Erkan Petekkaya “Gerçek hayatta Mete oğlum olsaydı 'Bu çocuğu ben yetiştirdim, niye böyle oldu' diye düşünür onu doktora götürürdüm, onunla birlikte hastaneye yatardım” dedi.

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin 'Ali Kaptan'ı Erkan Petekkaya önceki gün Radyo Tatlıses'te “Figen Civan'la Kırmızı Halı” programına konuk oldu. İşte Ali Kaptan'ın açıklamaları:

- Senaryoyu okuduğumda dizinin bu hale geleceğini tahmin ettim. Ama bunun 2. bölümde olacağını hiç tahmin etmemiştim. En son 24,5 reyting aldık. İnanılmaz bir şeydi yani. Çok başarılı bir kadroyla çalışıyorum. Genç arkadaşlarımın hepsi çok yetenekli. Kalpleri, yürekleri o kadar temiz ki.

- Ben kamera şakasıyla başladım bu işe. Söylemesi ayıptır sabah şekeri bile oldum. Çok keyif aldım. 70 tane canlı yayın yaptım. Sonra Aynalı Tahir'de, Serseri'de, Beyaz Gelincik ve Köpek'te oynadım. Yarın bir hırsızı da canlandırabilirim.

- Dizilerin süreleri çok uzun. 90, 100 dakika ne demek? Bir oyuncu olarak gerçekten çok yoruluyorum. Ama asıl ceremeyi çeken set işcileri. Benim setin 9'daysa ben 9'da orda oluyorum. Ama onlar o seti hazırlamak için 6'da, 7'de geliyorlar. Zaten bir gece öncede 3'de yatmışlar. Üzerlerinde elbiseyle bir saat kestirip gelen çok set işçisi arkadaşım var.

- Mete çok yetenekli bir çocuk. Normal hayatta Mete gibi bir oğlum olsaydı kolundan tutup doktora götürürdüm. Ama böyle bir babaysam bende doktora giderdim. Bu çocuğu ben yetiştirdim niye böyle oldu diye bende doktora giderdim onunla. Birlikte yatardık hastaneye.

- “En çok Osman'ı annesinden aldığım sahnede etkilendim. Ben bile 'Ali'ye kızdım. Acı ama onun gibi acımasız babalar var.