ERKAN ÖZERMAN'A CARLA BRUNİ JESTİ

Fransa'nın first lady'si Carla Bruni, ünlü organizatör Erkan Özerman'a meslekteki 50. yılı için Sylvie Vartan'la, hediye gönderdi.

ERKAN ÖZERMAN'A CARLA BRUNİ JESTİ

Best Model yarışmasının yaratıcısı Erkan Özerman’a meslekteki 50. yılında Fransa’nın first lady’sinden First Class bir jest. Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy’nin eşi Carla Bruni, modellik yıllarında kendisine hep destek olan Özerman’a teşekkürünü iletmek için Sylvie Vartan’la bir sürpriz hazırladı. Vartan, ünlü organizatör için 26 Ekim’de düzenlenecek ‘Show Business’da 50. Yıl’ gecesinde Bruni’nin son bestesi ‘Je Chante Le Blues’u Özerman için ilk kez seslendirecek.

ERKAN’A ‘NOEL BABA’ DERİM

İSTANBUL’A 30 kişilik bir ekiple gelecek olan Sylvie Vartan, 40 yıl sonra yeniden Türkiye’de olacağı için çok mutlu olduğunu belirtip şunları söyledi: “Ben Erkan Özerman’a Noel Baba adını takmıştım. Çocuklar Noel Baba’dan bütün hayallerini gerçekleştirmesini isterler. Erkan Özerman da sanat dünyasındaki dostlarının hayallerini gerçekleştiriyor. Ona yaş günü hediyesi olarak Carla Bruni’yle yepyeni bir şarkı seçtik. Carla’nın ‘Je Chante Le Blues’ şarkısını onun için söyleyeceğim.”

26 EKİM’DE ŞOV VAR

Carla Bruni’nin de şarkısıyla jest yaptığı Erkan Özerman’ın ‘Show Business’da 50. Yıl’ gecesi 26 Ekim’de TİM Maslak Show Center’da yapılacak. Gecenin biletleri Biletix’te satılıyor.