Engin Altan Düzyatan'ın çifte mutluluğu!

Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, dizinin yanı sıra gerçek yaşamında da baba olmak için gün saydığını, bunun kendisi için bir şans olduğunu ancak henüz ismi belirlemediklerini söyledi.

Engin Altan Düzyatan'ın çifte mutluluğu!

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4’te yayınlanan ‘Turki Extra’ programında Düzyatan ile yapılan röportaj ekrana getirildi.

Engin Altan Düzyatan'ın çifte mutluluğu!

Hülya Koçyiğit’in torunu Neslişah Alkoçlar ile evli Engin Altan Düzyatan, gerçek yaşamında da dizide de baba olmaya hazırlanıyor. Düzyatan o duyguları böyle anlattı;

"Çok güzel bir duygu. İkisinin bir arada olması da çok güzel bir tesadüf. Hem gerçek yaşamda baba olacağım, hem bunun nasıl bir duygu olduğunu biliyor olacağım hem de dizide baba olacağım onun o hissini dizide kullanıyor olacağım açıkçası. Biraz şanslıyım bu konuda. Bakalım çok heyecanlıyım bekliyorum.

Engin Altan Düzyatan'ın çifte mutluluğu!

Bebeğin adını pek netleştirmedik açıkçası. Çok zor bir şey isim takmak. Bireye ömür boyu taşıyacağı isim veriyorsunuz ve gerçekten çok zormuş. Anneme ve babama gerçekten çok teşekkür ediyorum verdikleri isimden dolayı çünkü çok mutluyum. Ama henüz netleştirmedik."