EN KÖTÜLER LİSTESİNDE 6 TÜRK DİZİSİ!

EN KÖTÜLER LİSTESİNDE 6 TÜRK DİZİSİ!

Ünlü sinema sitesi IMDB'de (Internet Movie Database) yer alan dünyanın en iyi ve en kötü dizilerinin listelendiği sayfada 6 Türk yapımı diziye yer verilmiş. Fakat bu yapımlar, en iyiler listesinde değil, en kötüler listesinde yer almakta.

İLK BEŞ TÜRKİYE'DEN

Listede ilk sırada Mehmet Ali Erbil, Nilgün Belgün, Melisa Sözen ve Pamela Spence'in oynadığı, aşık olduğu kız için yaşını küçültmek amacıyla deneyler yapan ve bir hata sonucu olmadık zamanlarda çocuğa dönüşen bir karakterin komik hikayesini konu alan "Büyümüş de Küçülmüş" var.

İkinci sırada yine Mehmet Ali Erbil'in oynadığı "Hastayım Doktor" var.

Petek Dinçöz'ün oyuncu olarak yer aldığı "Nehir" adlı dizi ise üçüncü sırada.

SEVİLEN DİZİLER EN KÖTÜLER ARASINDA

2003 yılında yayına giren ve özellikle çocukların ilgisini çeken, başrollerinde yakın zamanda hayatını kaybeden Defne Joy Foster'ın da oynadığı "Sihirli Annem" listede dördüncü sırada.

Sihirli Annem'in hemen ardında ise 2004 yılında başladıktan sonra izlenen dizilerden biri olmasına rağmen sürekli oyuncu değişiklikleriyle devam eden ve tekrarları hala gösterilen "Cennet Mahallesi" bulunuyor.

6. Byried Alive

7. Clash of the Choires

2003 yılında Star TV'de yayınlanan ve başrollerini Gülben Ergen ve Ali Sürmeli'nin paylaştığı, Kanuni ile Hürrem arasındaki aşkı konu alan "Hürrem Sultan" listede 8. sırada.

9. When Evil Calls

10. The roaring Twenties