EMRE BELÖZOĞLU'NUN BU SÖZLERİ ÇOK KONUŞULUR!

“İçerdekiler bu muameleyi haketmedi. Benim için ‘Korunuyor’ diyorlar.. Bu ülkenin en güçlü futbol karakteri Aziz Yıldırım’dır, durumu ortada!”

EMRE BELÖZOĞLU'NUN BU SÖZLERİ ÇOK KONUŞULUR!

Soruşturma kampasında ifadesi alınan ama suçsuz bulunduğu için PFDK’ya sevkedilmeyen Emre Belözoğlu, soruşturmayla ilgili ilk kez çok ağır cümleler kurdu.. Takım otelinde basına içine döken Emre’nin düşünceleri şöyle:

“Ben Bülent Uygun’u tanırım. Eşiyle sıkıntıları olduğunu biliyordum. Ama bunun bilinmesi gerekmiyor. Medya bunu herkesin gözünün içine soktu. Ayıptır. Mahremiyete önem verilmeli.

Medyay açtığım 18 dava var. Hakkımda neler yazdılar. Bir gazete eşim ve arkadaşımla yürürken resmimi çekmiş. Altına ‘Rezervuar Köpekleri gibi yürüyorlar’ yazmış. Davalardan gelen paraları hayır kurumlarına bağışlayacağım.

Şike soruşturması çok sulandırıldı. Bu insanlar 40 tane kadına tecavüz etmedi, askere silah çekmedi. Bu muameleyi hak etmediler. Emre Belözoğlu birilerin tarafından korunuyor diyorlar. Bu ülkenin en güçlü futbol karakteri Aziz Yıldırım’dır. Durumu ortada! Suçlu olsam beni koruyacak bir güç yok. A.Güçlü Kağan’la hiçbir diyaloğum olmadı. Zaten çocuğun Türkçesi bile yok. Savcılıkta benim ifadem yarım saat, onunki ise yaklaşık 2 saat 20 dakika sürdü. Düşünün yani!.”