EMİNE ÜN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU!

Oyuncu eşi Emre Kınay ile evliyken Ankaralı işadamı Tolga Karakaş’la beraber çekilen fotoğraflarının magazin basınında yer alması üzerine iddiaları yalanlayan Emine Ün, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

EMİNE ÜN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU!

Fotoğrafın photoshopla yapıldığını ve Tolga Karakaş’ın yanındaki kişinin kendisi gibi gösterildiğini söyleyen Emine Ün, fotoğrafı gazetelere posta yoluyla yollayan kişinin tespit edilmesini istedi.

İstanbul Adliyesine gelen oyuncu Emine Ün, eski eşi Emre Kınay’la boşanma hazırlıkları yaptığı sırada magazin basınında yayınlanan Tolga Karakaş’la tatil yaparken çekilmiş fotoğraf hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yayınlanan fotoğrafın tamamen photoshop olduğunu söyleyen Emine Ün, yayınlanan fotoğrafın orjinalinde Tolga Karakaş’ın o fotoğraf karesinde ailesiyle olduğunu söyledi. Emine Ün savcıya verdiği şikayet dilekçesinde; " Bir gazetede, Emre Kınay'la evli olduğum halde Tolga Karakaş ile birlikte 2008 yılında baş başa tatil yaptığım belirtilmişti. Ben bunun üzerine 13.02.2010 tarihli aynı gazetenin ekinde verilen haberde açıklamamı yayınlattım. O fotoğrafta Tolga Karakaş'ın ailesininde aynı anda orada olduğunu ve fotoğrafın kadrajlandığını ispat ettim. 06.02.2010 tarihli gazetedeki fotoğrafta Tolga Karataş’ın başı benim başıma yaslanmış bir şekilde gösterilmişti. Bu fotoğrafın 01.02.2010 tarihinde Levent postanesinden postaya verildiğini, zarfta isim yazmadığını tespit ettik. Söz konusu fotoğrafları postaneden gazeteye gönderen şahsın tespit edilerek cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Şikayetinin ardından adliyeden ayrılan Emine Ün, konuyla ilgili olarak konuşmak istemediğini belirterek gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.