Eda Özerkan'dan nişan itirafları!

Kertenkele dizisindeki rol arkadaşı Timur Acar ile nişanlanan Eda Özerkan'dan samimi açıklamalar.

Eda Özerkan'dan nişan itirafları!

Uzaklarda Arama filminin galasına katılan güzel oyuncu Eda Özerkan nişanlısı Timur Acar ve ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta sonu Timur Acar ile nişanlanan Eda Özerkan "Evililik ne zaman olur bende bilmiyorum çünkü şuan ikimizde çok yoğunuz." dedi. Anne olmak istediğini de ekleyen Özerkan "Ben de istiyorum tabi ki kim istemez ki" diye konuştu. Evlilik sözleşmesi yapmayacaklarını söyleyen Özerkan "Ben ona çok güveniyorum o da bana bu yüzden sözleşmeye gerek yok önemli olan aramızda ki güven" dedi. Timur Acar'ın en çok hangi özelliğinden etkilendiniz sorusuna ise "Timur'un karakterine ve adamlığına hayran oldum" dedi.

Nişan hakkında bilgiler veren Eda Özerkan "Nişanımız aile arasında ve çok yakın bir kaç arkadaşımızın katılımıyla oldu." Nişanda Timur Acar'a tuzlu kahve içirdiğini itiraf eden Özerkan "Yanına da lokum koydum. Dengeledim" diye konuştu.

Eda Özerkan gazetecilerin "Neden galaya Timur Acar'la gelmediniz" sorusu üzerine "Timur şuan sette. O gelemedi ama ağabeyi benimle. Beni bir diğer Acar'a emanet etti." diye konuştu.

Gece

Eda Özerkan'dan nişan itirafları!

Eda Özerkan'dan nişan itirafları!