DÜĞÜN SONRASI HAMAMDA PARTİ

Yunan Alex ile evlenecek olan oryantal Tanyeli, kına gecesinden sonra Galatasaray Hamamı'nda arkadaşlarına parti verecek

DÜĞÜN SONRASI HAMAMDA PARTİ

Atina'da önümüzdeki hafta evlenecek olan oryantal Tanyeli, kına gecesinin ardından yakın arkadaşlarını hamamda ağırlayacak. Yunan damat Alex, parti için çok sayıda arkadaşını İstanbul'a davet etti. Düğünün gelenek ve göreneklere uygun olması için çaba gösteren Tanyeli, "Hamam Partisi" ni tarihi Galatasaray Hamamı'nda yapacak.

Bu amaçla hamamın kadın ve erkek kısmını aynı gün ve saatte kapatan Tanyeli "Arkadaşlarımız gönlünce eğlenecek. Hamam partisinin özellikle Alex'in arkadaşlarına çok ilginç geleceğinden eminim. Yabancı konuklarımız için ilginç bir deneyim olacak. Parti için birçok sürpriz de hazırlıyorum" dedi.

MASRAFI ERKEK ÖDÜYOR
Tanyeli, partinin kadınlar kısmında daha keyifli dakikaların yaşanacağını belirterek, bol bol göbek atılacağını söyledi. Düğün masraflarının bir hayli yüklü olduğunu ifade eden Tanyeli "Bizde kız ve erkek tarafı üzerine düşeni ödüyor. Yunanistan geleneleklerine göre de bütün masrafları erkek tarafı karşılıyor. Bu beni mutlu etti" dedi.