DOST KALAMADILAR!

Nurettin Hasman'la Bebek'te karşılaştığı eski aşkı Eda Taşpınar birbirlerinin yüzüne bakmamak için dakikalarca köşe kapmaca oynadı.

DOST KALAMADILAR!

Hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu! Yedi yıllık ilişkilerini geçtiğimiz yaz bitiren Eda Taşpınar ile Nurettin Hasman’ın yolları önceki gün Bebek’te kesişti.

Amcasının eşi Indira Taşpınar ve yeğeni Mila ile yürüyüşe çıkan Taşpınar, bir şeyler içmek için uğradıkları Happily Ever After kafede Hasman’la karşılaşınca ne yapacağını şaşırdı. Nurettin Bey de, şu sıralar sörfçü Bora Kozanoğlu’yla aşk yaşayan eski sevgilisini görünce başını çevirip arkadaşlarıyla mekânın karşısındaki Lucca kafeye geçti.

PARKTAN GELDİ YİNE PİŞTİ OLDU

Yengesi ve yeğeniyle Bebek Parkı’na giden Eda Taşpınar, burada kendisine üzerinde ‘I Love You’ yazan bir balon aldı. Park gezintisinin ardından Lucca’ya giden Taşpınar bir kez daha eski aşkı Nurettin Hasman’la pişti oldu. Ayrılıklarının ardından “Dostluğumuz devam edecek. Sonuçta biz medeni insanlarız. Anadolu’da yaşamıyoruz” diyen Hasman’la, bir günde iki kez karşılaştığı eski aşkı Eda Taşpınar birbirlerinin yüzüne bakmamak için resmen köşe kapmaca oynadılar.

Indira ile sarmaş dolaş

Nurettin Hasman, eski aşkı Eda Taşpınar ile yüz yüze bile bakmazken, Indira Taşpınar ile sarılıp hasret giderdi. İkili uzun süre ayaküstü sohbet etti.
Habertürk