DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI DA İPTAL
Evini dünyanın çeşitli bölgelerinden getirdiği bitkilerle donatarak botanik bahçesine çeviren manken Ebru Şallı bir süredir kara kaplumbağası besliyordu.

Şallı'nın annesinin Bodrum'dan satın alıp hediye ettiği kaplumbağa geçtiğimiz hafta öldü. Tam bir hayvansever olan Şallı, adeta kaplumbağasının yasını tuttu. Eşi ve arkadaşlarıyla kutlamayı planladığı doğum gününü de bu yüzden iptal etti.
KIŞ UYKUSUNA YATAMADI
Kış uykusuna yatamayan kaplumbağasını hayvan hastanesine götüren Şallı, 6 gün sonra hayvanın öldüğü haberiyle çok üzüldü. Ebru Şallı, 'Kış uykusuna yatması gerekiyordu, bütün ortamını hazırlamamıza rağmen kış uykusuna giremedi. Kötüleşti veterinere götürdük 6 gün tedavi gördü ama kaybettik çok üzgünüm' dedi.