DİZİLERDE DERİNLİK YOK

Deniz Çakır, dizi, sinema filmi ve tiyatro oyunlarındaki öykülerde bir kısır döngünün yaşandığını söyledi.

DİZİLERDE DERİNLİK YOK

Habertürk'te ekrana gelen Oylum Talu'nun sunduğu 'Burası Hafta Sonu' programına konuk olan Deniz Çakır, dizi ve filmlerdeki senaryolar ile tiyatro oyunlarındaki kısırlığa vurgu yaptı.

"Ben özgür şeylerden yanayım her zaman. Ama dizilere baktığımda, romanlara baktığımda yani yeni olan şeylere baktığımda çok özgür şeylerle karşılaşamıyorum. Yani bir kısır döngü var" diye konuşan Deniz Çakır, aynı şeyi tiyatro oyunlarında da gördüğüne değindi.

Türk toplumunun çok zengin bir yelpazesinin bulunduğuna dikkati çeken Deniz Çakır, "Bu topraklarda ne kadar çok öykü var. Ama biz dönüp dolaşıp aynı imkansız aşk hikayeleri, aynı zengin kız-fakir oğlan, yani diyaloglar çok derinliksiz, karakterler çok derinliksiz. Ben dizilerde derinlikli şeylere rastlamıyorum" diye konuştu.

Yaprak Dökümü dizisinin bu tür dizilerden olmadığının da altını çizen Deniz Çakır, çok derinlikli ve tiyatro tadında bir projede yer aldığı için kendisini şanslı hissettiğini sözlerine ekledi.

televizyongazetesi