DERELİ, AVŞAR AYRILIĞI İLE İLGİLİ KONUŞTU!

Avşar’ın geçen çarşamba ‘flört’ ettiklerini açıkladığı iş adamı Dereli, pazar günü sona eren ilişkileri için “Hiç üzülmedim, Allah sağlık versin, gerisi boş” diye konuştu

DERELİ, AVŞAR AYRILIĞI İLE İLGİLİ KONUŞTU!

Hülya Avşar’ın geçen çarşamba flört ettiklerini, pazar günü de ayrıldıklarını açıkladığı iş adamı Mehmet Dereli’den ilginç bir yorum geldi. Avşar ile ayrılmaya pazar günü karar verdiklerini belirten Dereli, “Hülya hanımın belirttiği gibi dostça flört aşamasında nokta koyma kararı aldık. Güzel başladık, güzel bitirdik. Kötü bitmedi, hâlâ arkadaşız. Ayrılık kararının altında çok özel bir durum yok. Ne çıkan bir haber, ne de fazla kilolarımla ilgili bir yorum beni rahatsız etmedi. 54 yaşına gelmişim. Bu saatten sonra kilolarımla mı uğraşacağım?” dedi.
Avşar’la flörtünün ilişkiye dönüşmeden bitmesine de üzülmediğini belirten Dereli, “Hiç üzülmedim. Dimdik, ayaktayım ve hayata devam ediyorum. Allah’ıma şükürler olsun. Allah bize sağlık sıhhat versin, geri boş. Bu konuda konuşmak istemiyorum” dedi.

Hülya Avşar sessiz kaldı
Avşar ise ayrılık açıklamasından sonra jüri üyeliği yaptığı ‘O Ses Türkiye’nin çekimlerine katıldı. Program sonrası gazetecileri karşısında gören Avşar, bir ara dışarı çıkıp çıkmamak da kararsız kaldı. Kardeşi Helin Avşar’ın “Konuşmazsın, direk arabaya binersin” demesiyle aracına koşan Avşar, soruları “Konuşmayacağım” diyerek cevapsız bıraktı. Avşar yazılı açıklamasında işlerinin yoğunluğunu ve zamanını da kızına ayırmak istediği için Dereli ile ayrılık kararı aldıklarını açıklamıştı.