Deniz Seki evleniyor mu?

Hakkında çıkan hapis kararına itiraz eden ve Yargıtay'ın hakkında olumlu karar verdiği Deniz Seki nişanlısıyla pizzacıda görüntülendi.

Deniz Seki evleniyor mu?

Uyuşturucu madde ticareti yapmaktan dolayı 6 yıl 3 ay ceza verilen ve temyiz için Yargıtay’a başvuran Deniz Seki, uzun zaman sonra nişanlısı Faruk Salman’la Etiler’de pizza yerken ortaya çıktı.

Uyuşturucu ticareti suçlamasıyla yeniden cezaevine girme kabusu yaşayan Deniz Seki, 3 yıl 6 aylık hapis kararı cezası kararına Yargıtay'dan gelen ikinci redde çok sevindiğini söyledi.

Kötü günleri geride bırakmaya hazırlanan Seki, kararı sevgilisiyle pizza yiyerek kutladı.

Mahkeme tarafından 6 yıl 3 ay ceza verilmesinin düşünüldüğü zamandan bu yana gözlerden uzak yaşayan ve arkadaşlarının yardımıyla moral toplayan Seki, önceki gece nişanlısıyla Pizza keyfi yaparken bir hayli neşeliydi.

SÜRPRİZ OLABİLİR!

Moralinin yüksek olduğu görülen ünlü sanatçı, bir ara nişanlısıyla düğünlerde yapılan karı-kocanın birbirine pasta yedirme hareketiyle birbirlerine çatalla pizza yedirirken objektiflere yansıdı. Çıkışta gazetecilerin “pizza yedirme olayının düğün öncesi prova mı?” sorusuna Seki, "Düğün daha belli değil ama sürpriz olabilir" dedi.