DEMİRÖREN İLE PLATİNİ'NİN GÖRÜŞMESİ SONA ERDİ!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, UEFA Başkanı Michel Platini'ye İsviçre'de nezaket ziyareti gerçekleştirdi. "Geleneksel tanışma toplantısının" ana gündem maddesi 22 Mart'taki UEFA Kongresi'ydi.

DEMİRÖREN İLE PLATİNİ'NİN GÖRÜŞMESİ SONA ERDİ!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve 2. Başkanvekili Servet Yardımcı, yerel saatle 10.50'de UEFA'nın İsviçre'nin Nyon kentindeki merkezine geldi. Demirören ile UEFA Başkanı Michel Platini arasındaki nezaket ziyaretine UEFA Asbaşkanı ve TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik de katıldı. Ziyaret, TFF'nin 26 Şubat'taki olağanüstü genel kurulunda başkan seçilen Demirören'in yaptığı ilk ziyaret olması sebebiyle de ayrı bir önem taşıyordu. Yarım saat süren toplantının ardından Demirören, UEFA Genel Merkezi'nden ayrıldı.

AÇIKLAMAYI ŞENES ERZİK YAPTI
Toplantının ardından açıklamayı Şenes Erzik yaptı. Erzik şunları söyledi: "22 Mart'ta UEFA Kongresi var. 53 ülkenin futbol yöneticileri İstanbul'a gelecek. Bu kongreden önce herhangi bir eksiklik var mı, onu konuştuk. Hep birlikte gözden geçirdik. Toplantıdan, gelecek günler için iyi temennilerle ayrıldık. Dediğim gibi toplantının ana gündem maddesi UEFA Kongresi idi. Diğer konular konuşulmadı. Herkes görevinin bilincinde. Yapılması gerekenler önümüzdeki günlerde yapılacak. Gianni Infantino da toplantıdaydı. UEFA'nın geleneksel tanışma toplantısıydı. Karşılıklı oturup konuşmak ve kahve içmek iyi oldu."