DEMET AKALIN'IN DÜĞÜNÜNDEN İLK DETAYLAR!

Demet Akalın, üçüncü kez evleniyor. Okan Kurt ile Çırağan Sarayı'nda evlenecek olan Akalın'ın davetiyesi bir hayli sade. İşte nikâhtan bazı detaylar...

DEMET AKALIN'IN DÜĞÜNÜNDEN İLK DETAYLAR!

Demet Akalın ve Okan Kurt bu akşam Çırağan Sarayı'nda sade bir davetle evleniyor. Nikâhın detayları da yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Alınan bilgilere göre Akalın'ın nikâh şahitliğini Seda Sayan; Kurt'un şahitliğini ise bir arkadaşı yapacak. Çiftin davetiyesi ise bir hayli sade. İkilinin anne ve babalarının ismi davetiyenin üzerinde yer almıyor.

Akalın, nikâh öncesinde sevenlerine Twitter'dan yazdı. "Sabah sabah mesajlarınız beni ağlattı" diyen Akalın, "Ailem, dostlarım, arkadaşlarım, yüzünü hiç görmediklerim siz de mutlu olun" dedi. Akalın'ın avukatından da bir hediye geldi. Avukatın aldığı ayakkabıların birinde "Just", diğerinde "Married" yazıyordu.

DEMET AKALIN'IN DÜĞÜNÜNDEN İLK DETAYLAR!

Akalın'ın yakın arkadaşı Alişan'ın yorumları da görülmeye değer. "Düğün telaşı başladı. Şu an altın borsasını takip ediyorum. Ben kız tarafıyım, bütün altınlar geline" dedi.

Seren Serengil ise "Demet Akalın Kurt, benim en yakın arkadaşlarımdan biri Okan'ın eşi. Bir gün dünyaya gelecek Junior Kurt'un annesidir o artık. Mutlu günler yakındır diye demiştim. Bak işte, geldi çattı o gün. Her adımında yanında olsam da çok heyecanlanıyorum. Seni çok seviyorum" diye mesaj bıraktı.