Çukur'dan haber var!

Dün izlenme rekorları kıran Çukur dizisi bitiminde sonra 11. bölüm ilk sahneyi göstermemesiyle herkesi üzdü.

Çukur'dan haber var!

Show Tv'nin sezona damga vuran Aras Bulut İynemli, Dilan Deniz Çiçek, Erkan Kolçak Köstendil, Ercan Kesal ve Perihan Savaş'ın başrollerini paylaştığı Çukur dizisi dün izleyenleri ekran başına kitledi.

Sena'nın rest çektiği, Yamaç'ın Sena'nın peşinden gitmediği, Vartolu ve Saadet'in duygusal sahnesi ve son olarak Yamaç ve Selim'in yüzleşmesiyle biten dizinin 11. bölümden ilk sahnesi yayınlanmadı. Seyircinin merakla beklediği 'Sneak Peek' denilen ilk sahne gösteriminin neden yayınlanmadığı bilinmiyor.

Celasun'dan haber var

Kubilay Aka'nın hayat verdiği Celasun karakteri bugün sabah saatlerinde Çukur'dan fotoğraf paylaştı. İlk sahnenin heyecanı gibi olmasa da bir nebze Çukur izleyicisinin içine su serpti.

Fotoğrafta Vartolu ve adamlarının olmasının dışında Çukur'un Muhittin Ağabey'i Meke'nin babasının yer alması bir ipucu olabilir mi sorularını getirdi. Son olarak Meke'nin kahvehanede Vartolu'nun adamları tarafından yakalanması Berber Muhittin'in ile Vartolu'nun yollarının kesişmesine neden olabileceği düşünülüyor.

Çukur'dan haber var!