COURTNEY COX UMUDUNU KAYBETMİYOR

Courtney Cox, kocası David Arquette'i, kendisini aldatmış olmasına ve gece gezmelerine devam etmesine rağmen bir türlü bırakmıyor

COURTNEY COX UMUDUNU KAYBETMİYOR

Ünlü oyuncu Courtney Cox, geçtiğimiz ay eşi David Arquette'in kendisini aldattığını öğrendikten sonra bir türlü kendine gelemedi. Bir yandan en yakın arkadaşı Jennifer Aniston, bir yandan da psikolojik danışmanıyla zaman geçirerek bu süreci atlatmaya çalışan Cox, hâlâ evliliğinde umut olduğunu düşünüyor. Kocasının çılgın gece yaşantısına, flörtlerine, striptiz kulüp ziyaretlerine devam etmesine rağmen Cox, ilişkisinin eski güzel günlerine geri döneceğine inanıyor.

SEKS YAŞAMLARI YOKTU

In Touch dergisine konuşan Cox'un eski bir dostu, "Courtney, boşanmış bir ailenin kızı. Babasının annesini terk etmesini asla hazmedemedi. Aynı şeyi kendi kızının da yaşamasını istemiyor. Bu yüzden elinden geleni yapıp bu ilişkiyi yürütmeye çalışacak" dedi. Arquette'in yakınları da, "Sürekli Courtney ve Jennifer ile birlikte. Çiftin ne yalnız kaldığı bir an ne de düzenli seks yaşantısı var. Bu duruma her erkek isyan ederdi! Courtney de suçlu olduğunu bildiği için şimdi alttan alıyor" diye konuşuyor.