Colin Farrell'dan aşk itirafı!

Dünyaca ünlü aktör Colin Farrell kendiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Colin Farrell'dan aşk itirafı!

Yakışıklı aktör Colin Farrell samimi açıklamalar bulundu. Oyunculuğunun yanı sıra yakışıklılığı ile ön plana çıkan ünlü aktör “Eğer çalışmıyor olsaydım saçlarımı uzatırdım, dişlerimi fırçalamak ise benim için her şeyden önemli.” dedi.

“İYİ ŞEYLER YAPAMAMAKTA USTAYIM!”

Kendiyle ilgili en nefret ettiği özelliğinin sabırsızlık olduğunu söyleyen yakışıklı aktör aynı zamanda “İyi şeyler yapamamakta ustayım.” diye de ekledi.

Hollywood’un kötü çocuğu olarak da bilinen İrlanda doğumlu ünlü aktör, aynı zamanda alkole ve kadınlara düşkünlüğü ile göz önünde, fakat yakışıklı aktörün aşk hayatıyla ilgili yaptığı son açıklama kadınları üzecek cinsten.

Aşk hayatıyla ilgide samimi açıklamalarda bulunan ünlü aktör, bu konuya dair düşüncelerini şöyle özetledi: “En son seni seviyorum dediğim kişi oğlum Henry’idi, hiç kimse bu konuda çocuklarımla yarışamaz. Doğdukları zamanki duygularımı ve mutluluğumu asla unutmayacağım.” dedi. “Hayatım da tanıdığım en güzel kokan kadın Elizabeth Taylor” diye açıklamalarına devam eden ünlü aktör, “Hala ondan aldığım bir şişe parfümü saklıyorum. O koku beni geçmişteki paylaştığımız güzel günlere götürüyor.” diye konuştu.

Geçmişte romantik bir yakınlaşma içine giren ikiliden Farrell, Elizabeth Taylor hakkında "O beni büyülemişti. Gerçekten göz kamaştırıcı bir kadındı. Onun sekizinci kocası olmayı isterdim" şeklinde konuşmuştu.

MERVE UZUN