Chloe Loughnan: Yurtdışında kimse “Haydi, kocana çocuk ver” demez
Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, Hürriyet Gazetesi'nden Hakan Gence'ye konuştu: "Hayatımız diğer insanlara göre pek normal değil. Herkesin evliliği farklıdır. Tipik bir Türk ailesi değiliz, ne yapalım? İşimiz bu. Mecburen böyleyiz. Ama bizimki büyük bir aşk."
Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, Hürriyet Gazetesi'nden Hakan Gence'ye konuştu. İşte o röportajdan önemli kesitler...
İrlanda ve Türkiye arasında nasıl farklar var? - 19 yaşıma kadar İrlanda’da bambaşka bir kültürde yaşadım. Sonra Türkiye’ye geldim ve burada herkesin fikirlerine, görüşlerine saygı duydum. Ama bana burada sürekli çocuk mevzuu açılıyor.
Paylaştığınız fotoğrafların altına “Sen çocuk yapsana” diye yazanları kastediyorsunuz sanırım... - Evet. Bazen o kadar sert yorumlar geliyor ki; “Sen gerçek bir eş değilsin” diyorlar. Ama ben de bir insanım ve bir kadınım; çocuklu ya da çocuksuz... İnsanlar beni çocuksuz bir hiç olarak değerlendiriyor. Bunu asla kabul etmiyorum.
Bu yurtdışında da böyle mi? - Hayır. Yurtdışında size en fazla “Çocuk düşünüyor musunuz?” derler. Kimse “Hadi, kocana çocuk ver” demez.
Peki neden yapmıyorsunuz? - Çocuktan sonra hayat değişiyor. Ben çocuk yaparsam bunu eleştirenlerin hayatlarında ne değişecek? O bir oyuncak değil ki! Sanki onlar doğurup çocuğa bakacak. Artık bu laflardan çok sıkılıyorum. Ben böyle büyüdüm ve kendimi değiştirmek istemiyorum.
Sizce bunca zamandır neden insanlar aşkınıza inanmadı? - Bizim hayatımız belki de diğer insanlara göre pek normal değil. Ama herkesin evliliği farklıdır. Tipik bir Türk ailesi değiliz, ne yapalım? İşimiz bu. Mecburen böyleyiz. İşimi yapıyorum, bu sırada kocamı özlüyorum ve aşkımız da yenileniyor. Bizimki büyük bir aşk. Bunca yıl aşk olmasa bir evlilik nasıl sürebilir? Her şeye kocam için dayandım çünkü çok sevdim.
Sizinki ilk görüşte aşk mıydı? - İlişkimiz, iyi bir arkadaşlıktan aşka dönüştü. Serdar’da beni çeken şey, kişiliği ve karizması.
Peki aşk aynen devam ediyor mu? - Evet. Kocam aynı zamanda en yakın arkadaşım. Burada herkes Instagram’da gördükleri fotoğraflara orada sunulan hayatlara takılıyor, hayatınız hakkında yorum yapıyorlar. Oysa sosyal medyada bizim hayatımızın sadece yüzde 10’unu görüyorsunuz.