ÇEVİK, FITIK YÜZÜNDEN ARABASINI DEĞİŞTİRDİ!

Bel fıtığı, Tolga Çevik’i büyük heveslerle aldığı otomobilinden etti.

ÇEVİK, FITIK YÜZÜNDEN ARABASINI DEĞİŞTİRDİ!

Geçtiğimiz günlerde müzik bilgisine güvendiğim bir arkadaşım "TikTok'ta bu şarkılarının paylaşılmasıyla birlikte aynı sözleri tekrar eden ve akılda kalması adına daha basit sözlerden oluşan rap parçaları yapılmaya başladı. Aslında bu rap değil, pop müzik formatı" demişti. Bu düşünce doğru mu emin değilim.

Açıkçası Tepki'nin yeni şarkısı "Ha Şunu Bileydin"i dinlerken de aklımda bu konuşma vardı. Hızlı akan bir beat üzerine tekrardan uzak çatır çatır söylenen sözleri son dönemde izlediğim en iyi kliplerden biriyle görünce "Acaba arkadaşım haklı mı?" diye düşünmeden edemedim.

Müthiş bir emek harcanmış ve harikulade bir iş çıkmış ortaya. Enteresan da bir klip çekilmiş. Klipte dikkat çeken bir çok ince ayrıntı var. Halı sahaya Amerikan futbolu kıyafetleriyle gelip rakibi yere devirmesi ve sonra baklava ikram etmesinden tutun da Oscar töreninde Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokata kadar bir çok şey düşünülmüş.

Klipte aynı tokatı Tepki, törende şarkısına "çalıntı" diyen sunucuya atıyor. Ama bence Tepki, hem yaptığı şarkı hem de klibiyle sanki tokatı kolaya kaçan müzisyenlere atmış gibi. Sanki Tepki, çabalamadan, emek vermeden kolay yoldan popüler olmanın yollarını arayan müzisyenlere "bu iş böyle yapılır" demek istemiş gibi hissettim.

Bilemiyorum...

Aşağıya klibin linkini bırakıyorum. İzleyin bakalım siz ne düşüneceksiniz merak ediyorum.