Lerzan Mutlu- Ceren Hindistan kavgası büyüdü!

Ceren Hindistan, kendisini eleştiren Söylemezsem Olmaz programının yorumcuları Lerzan Mutlu ve Oya Aydoğan'a ağır sözler söyledi. Bunun üzerine Mutlu ve Aydoğan, Hindistan'a cevap verdi ve tazminat davası açacaklarını söylediler.

Lerzan Mutlu- Ceren Hindistan kavgası büyüdü!

Oyuncu Ceren Hindistan, iş adamı sevgilisi Ümit Aslan ile imam nikahı kıyarak evlendiğini duyurmuştu. 25 Temmuz'da anne olan Ceren Hindistan eleştiriler almıştı.

Söylemezsem Olmaz programında eleştirilmesine ağır bir dille yanıt veren Hindistan Instagram sayfasına "Türkiye'nin iki seviyesiz s....ü çıkmış bizi eleştiriyor. Hangi vasıfla? Hayat bizim dedikodusu sizin, hayırdır? İmam nikahlı da olurum resmi nikahlı da... Hayat benim değil mi? Size mi vereceğim hesabını! Kabul eden benim, yaşayan benim! Sana ne! Yeni doğum yapmış bir anneye bunu yaptığınız için Allah sizin belanızı versin!" notunu düşmüştü. Ceren Hindistan bu yorumu daha sonra sildi.

Lerzan Mutlu- Ceren Hindistan kavgası büyüdü!

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının bugünkü bölümünde bu konu yine konuşuldu. Dün söylenilenlerin yeniden ekrana getirildiği programda Lerzan Mutlu ve Oya Aydoğan, Ceren Hindistan'a söyledikleri için tepki gösterdi ve Hindistan hakkına 100 Bin TL'lik tazminat dava açacaklarını söylediler.