BÜLENT ERSOY DOSTLARI İLE İPLERİ ATTI!

Bülent Ersoy, yakın arkadaşı Oya Aydoğan ile modacı Nur Yerlitaş'ı kendisini sırtından hançerlemekle suçladı. Aydoğan ve Yerlitaş ise, Ersoy'un aklının başında olmadığını söyledi.

BÜLENT ERSOY DOSTLARI İLE İPLERİ ATTI!

Her gün farklı bir polemikle adından söz ettiren Bülent Ersoy, son olarak da arkadaşı Oya Aydoğan ve modacı Nur Yerlitaş'ı, arkasından oyun çevirmekle suçladı. Geçtiğimiz günlerde Bursa'da gerçekleştirilen Zeki Müren'i anma gecesine sahneye çıkması için Oya Aydoğan ve eski yardımcısı Erkan'ın çok ısrar ettiğini söyleyen Ersoy; şöyle dedi: "Meğer sahneye çıkmam karşılığında organizasyon yapan firmadan 5'er bin lira para alacaklarmış. Ben de onlar para kazansın diye çıkmayı kabul ettim..."


ADIMI KİRLETİYOR
Bu parayı alamayan Aydoğan ve eski yardımcısının kendisi hakkında farklı dedikodular çıkarmaya başladığını iddia eden Ersoy, sözlerine şöyle devam etti: "Nur Yerlitaş ile bir olup benim sahte çanta alıp parasını vermediğime dair dedikodu çıkarttılar.Nur'un bunu yapma nedeni, katıldığım bir TV programında, çok ısrar etmesine rağmen, başka bir modacının kıyafetini giymemdir. Beni arkamdan hançerlediler!" Ersoy'un bu suçlamalarına yanıt gecikmedi. Nur Yerlitaş, kendisini şöyle savundu: "Başka bir modacının yaptığı kıyafeti neden kıskanayım? Ben yeni yetme bir modacı mıyım da bunu kendime sorun yapacağım. Kendisi provalara düzenli gelmediği için kıyafet dikmek istemeyen benim. Bülent'in adımı kirletme çabasını anlamadım. Sanırım sağlıklı düşünemiyor. Çünkü bunlar, aklı başında insanın söyleyeceği şeyler değil."


ASLA AFFETMEM!
Oya Aydoğan ise; Bülent Ersoy'un gecede sahne almasına önayak olduğunu kabul edip şöyle konuştu: "Tek kuruş para almadım. 25 yıldır dostuyum, kendisinden tek bir lira para almış mıyım, sorarım? Böylesine çirkin bir suçlamayla hiç karşı karşıya kalmamıştım. Bülent Ersoy'u asla affetmeyeceğim. Sanırım şu anda yaşadığı ilişki aklını başından aldı. Ne dediğini bilmiyor. Kesinlikle kendisiyle görüşmek istemiyorum. Bu dostluk zedelenmiştir."