BU MEKTUPLAR ÜNLÜLERİ KIZDIRACAK!

Oryantal Tanyeli yakında çıkaracağı ‘Mektupları Evrene Gönderdim’ adlı kitabında birçok ünlü ismin bilinmeyen sırlarını anlatacak. Kitabını henüz bitirmediğini belirten Tanyeli, “Herkese mektubum var. Bazıları çok mutlu olacak, bazıları da bana çok kızacak’’ dedi.

BU MEKTUPLAR ÜNLÜLERİ KIZDIRACAK!

Ünlü oryantal Tanyeli, Yunanlı eşi Alex Syroplos ile önceki gün gerçekleşen bir davete katıldı. Bronz teni ve göğsündeki çiçek dövmesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü oryantal, 'Mektupları Evrene Gönderdim' isimli bir kitap yazdığını fakat hâlâ bitirmediğini söyledi. Kitabında ünlü isimlerin bilinmeyen sırlarını anlatacağını söyleyen Tanyeli, “Herkese mektubum var. Tepkiler olabilir kim kızarsa kızsın... Mutlu olanlar da kızanlar da olacak” dedi.

'DEMET ÇABUK EVLENDİ'

Tanyeli, ayrıca sanat dünyasındaki evliliklerin uzun soluklu olmadığını söyleyerek konuyla ilgili şu yorumu yaptı: “Bence sorun şu; insanlar çabuk birlikte oluyor ve duygularını çok çabuk tüketiyorlar. Aşk özel olmalı ve daha ağırdan gitmeli. Demet Akalın ile Önder Bekensir çabuk evlendiler. Evlilik çocuk oyuncağı değil” diye konuştu. Son zamanlarda eşinden ayrılacağı yönünde çıkan dedikodulara ise ünlü oryantal, “Bu aralar çok ayrılan oldu. Evlilikler bir terlik, bir bavul yüzünden bitiyorsa yandık. Tahtaya vurmuyorum sadece Allah'a dua ediyorum. Eşimi seviyorum ancak adamda gitmek isterse tutacak halim yok” diye yanıt verdi.