BU AKŞAM İKİ YENİ DİZİ BİRDEN BAŞLIYOR!

Bu akşam Kanal D'de "Annem uyurken", Star TV'de de "İbret-i Ailem" dizileri ilk kez izleyiciyle buluşacak.

BU AKŞAM İKİ YENİ DİZİ BİRDEN BAŞLIYOR!

Çok izlenen dizilerin teker teker sezon finali yapmasının ardından yeni projeler ekrana gelmeye başladı. Bu akşam yaz projelerinden ikisi ekranda boy göstermeye başlayacak.

İşte o iki dizi:

"Annem Uyurken"

Sloganı "Yastık altı komedisi" olan "Annem Uyurken"de başrolleri; Hümeyra, Büşra Pekin,Şükrü Türen, Seda Türkmen, Bora Akkuş, Bülent Seyran, Erkan Köse ve Algı Eke'nin paylaşıyor. On sene önce kızının düğününde fenalaşan ve nedeni belirlenemeyen bir sebeple komaya giren Gül Hanım (Hümeyra), onun dünya umurunda olmayan kocası gamsız Hasan (Şükrü Türen), annesinin yokluğunda aileyi birarada tutmaya çalışan zavallı Defne (Büşra Pekin) ve başına buyruk büyüyen üç çocuğun eğlenceli hikâyesinin anlatıldığı dizi, ekranlara kahkaha getirmeyi hedefliyor.

"İbret-i Ailem"

Kısa yoldan köşeyi dönmek isteyenlerin hayatını anlatan "İbret-i Ailem"de başrolleri Müjdat Gezen, Zafer Algöz ve Şebnem Sönmez paylaşıyor. Müjdat Gezen'in yıllar sonra ekranlara döndüğü "İbreti Ailem"in ilk bölümde Melek Baykal ve Altan Erkekli'nin konuk oyuncu olarak rol alacak. Dizi; evde kalmışların, işsiz güçsüzlerin, yırtmaya çalışanların, hayatından memnun olmayanların hikâyesini anlatıyor.