Böyle kavga görülmedi!

Uzun süredir gecelerde görünmeyen oyuncu Tolga Karel, Beyoğlu’nda ortaya çıktı.

Böyle kavga görülmedi!

Gittiği gece kulübünden 2 erkek, 3 kız arkadaşıyla çıkarken muhabirlere sobelenen Karel, önce zafer işareti yaptı, sonra beklenmedik şekilde Alişan’a çattı.

Bar çıkışında karşısında gazetecileri görünce panikleyen Karel, arkadaşları uzaklaşırken, hedef şaşırtmak için mekân görevlilerinin yanına giderek zafer işareti yaptı. Bir anda tek başına kalan oyuncu bu kez, gazetecilerin yanına giderek kendisi hakkında olumsuz açıklamalarda bulunan Alişan’a yüklendi.

Alişan’ın programında kullandığı "Tolga gecelerde rehin kaldı" sözlerine bozulduğunu belirten Karel, şarkıcıyı cehaletle suçladı. Karel, “Sağolsun geceleri benim adıma takip ediyor. ‘Tolga gecelerde rehin kaldı’ diye bir açıklama yapmış. İşte cehalet başka bir şey. Ne kadar arabaların, malların, mülklerin de olsa cehalet ayrı bir şey. Kardeşim sağolsun iyi bir türkücüdür. Lahmacunu da iyi yer” dedi.

Öfkesi dinmek bilmeyen Karel şöyle devam etti: "Tolga artık hiçbir yapımcıdan iş alamıyor’ demiş. Ben onun reytinginden 10 kat iş alıyorum. ‘Bir zamanlar Osmanlı Kıyam’dan da kovuldu demiş. Diziden kovulmadım. Kendi isteğimle ayrıldım. Alişan’a çok kırıldım. Yakın bir hukukumuz yoktur kendisiyle ama sözleri bana çok ağır geldi. Hakkını helal etsin."