BİR DEFİLENİN STYLING’İNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Başarılı röportajlarıyla adından söz ettiren gazeteci yazar Ayşe Arman moda dünyasına da el attı. Arman, “Yarım Kalan Hayatlar” projesi yararına bir defilenin styling’ini gerçekleştirdi.

BİR DEFİLENİN STYLING’İNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Basın dünyasının sıra dışı isimlerinden Ayşe Arman, dünya modasına yön veren markaları moda tutkunlarıyla buluşturan Harvey Nichols ile anlamlı bir işbirliğine imza attı. Hürriyet'in haberine göre; Arman’ın başlattığı “Yarım Kalan Hayatlar” projesi yararına, geçtiğimiz çarşamba günü Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki Harvey Nichols mağazasında bir defile düzenlendi.

TÜRK VE İSPANYOL MANKENLER TANITTI

Defilede Ayşe Arman’ın Harvey Nichols 2010 ılkbahar-Yaz koleksiyonlarından seçtiği ürünler tanıtıldı. Ünlü gazetecinin iki mağaza çalışanıyla birlikte seçtiği 18 parçayı, aralarında Fatma Yaman, Sinem Sülün ve Bilgi Kara’nın da bulunduğu Türk ve ispanyol mankenler tanıttı.

DEFİLE SONRASI RÖPORTAJ YAPTI

Demet şener, Etel Baler, Saba Yurtoğlu gibi cemiyet hayatının ünlü isimlerinin de izlediği defilenin ardından Ayşe Arman, davetliler arasında yer alan Feryal Gülman ve Ayşe Kucuroğlu ile konukların önünde röportaj yaptı.

Etkinlikte satılan ürünlerden elde edilen gelirin ve mağazanın bir günlük kazancının, bir çocuğun eğitim masraflarının karşılanması için “Yarım Kalan Hayatlar” projesine bağışlanacağı açıklandı.