Bir daha provasız çıkmam!

Alişan ve Çağla Şikel'in sunuculuğunu yaptığı Show TV ekranların da yayınlanan "Herşey Dahil" programının bu sabah ki konuğu Aslı Hünel'e hayranlarından beklenmedik tepki.

Bir daha provasız çıkmam!

Aslı Hünel bu sabah "Herşey Dahil" programına konuk oldu. Türk sanat müziğinin bilinen ismi Hünel bronşit hastası olmasına rağmen Alişan'ın ısrarcı teklifinden dolayı programa çıkmayı kabul etti. Ünlü ses sanatçısı Hünel tarzın'dan çok farklı olan Halil Sezai'nin isyan adlı parçasını provasız bir şekilde seslendirdi.

İlk kez bu parçayı provasız okuyacağını dile getiren Hünel, Şarkıyı provasız seslendireceğini dile getirmesine rağmen yine de sanat müziği dinlemeye alışkın olan izleyiciler bunu tepki ile karşıladı. Sosyal medya sayfaları ve internet sitelerinden de tepki alan hünel "Eleştiri insanı hep iyiye ve doğruya taşır yalnız kişiyi rencide etmeden olduğu sürece saygıyla karşılarım,ama biraz acımasız olmadı mı”diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Sözlerine devam eden Hünel “Anladım ki hasta olmama rağmen ve hiç prova yapmadan çok iyi bilmediğim bir şarkıyı okumamam gerekiyormuş, ama herkese saygı duyarım” diyerek sözlerini bitirdi.

Bir daha provasız çıkmam!