BEYAZ, YİYORSA GEL BUNU TUT!

Alişan, ekrandan Beyazıt Öztürk'e böyle seslendi. Köpeklerden korkan Alişan, pitonu boynuna doladı.

BEYAZ, YİYORSA GEL BUNU TUT!

Show TV'de izleyenleri ürküten anlar yaşandı. Çağla Şıkel ile 'Herşey Dahil' programını sunan Alişan, geçen haftalarda Petek Dinçöz'ün stüdyoya getirdiği köpeklerden korkarak koltukların üstüne çıkmıştı.

Alişan'ın yaşadığı bu komik anları ti'ye almak isteyen Beyaz da Petek Dinçöz'ü davet ettiği programına köpeklerini çıkardı. Ancak 4 küçük sevimli canavarın saldırısına uğrayarak elinden ve bacağından ısırılan Beyaz, Alişan'ın korkmakta ne kadar haklı olduğunu anladı.

Bu yaşananlardan sonra Alişan, ekran önünde ilginç bir deneme yapmaya kalkıştı. Show TV'deki programında, bir piton yılanını boynuna dolayan Alişan, ekran başındakilerin yüreğini hoplattı.

İŞTE ALİŞAN'IN KAHRAMANLIK TASLADIĞI O ANLAR...

Korkmasına rağmen büyük bir cesaretle yılanı alan Alişan, ekrandan Beyaz'a meydan okuyarak "Küçük köpeklerden korkarım ama yılanlardan korkmam dedim, yalandan korkarım ben. 15 gündür aç olan şu yılanı, gel yiyorsa boynuna dola. İşte çekin beni çekin. Ben dedim korkmam diye" şeklinde konuştu ancak tam bu esnada yılan, başını Alişan'a yöneltince, Alişan ne yapacağını şaşırdı.

Bir anda beti benzi atan Alişan, Çağla Şıkel'in bağırtıları arasında yılan bakıcısına seslenerek "Üstüme geliyor. Abi al" diyerek yılanı geri verdi ve "Yeter bu kadar kahramanlık" deyip kendine de alkış istedi. Ancak Alişan'ın derin derin nefes aldığı da dikkatlerden kaçmadı.

Alişan daha sonra eline zurna alıp, kobra oynatanlar gibi piton yılanını oynatmaya çalıştı.