BEREN AŞKA DOYMUYOR!

Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘Aşk-ı Memnu’nun ‘Bihter’i Beren Saat’in, vizyona yeni giren ‘Nefes’ filminin yönetmeni Levent Semerci’yle aşk yaşadığı iddia ediliyor.

BEREN AŞKA DOYMUYOR!

İstanbul-Ortaköy’deki ‘Sinefekt’ adlı stüdyoda sık sık karşılaşan ve bir hayli samimi oldukları gözlenen Beren Saat ile Levent Semerci hakkında kısa sürede aşk dedikodusu çıktı. Sinema ve TV dünyasının gözünden kaçmayan bu yakınlık Beren Saat’i çıldırttı!

Beren Saat, Levent Semerci’nin çok yakın arkadaşı olduğunu, aralarında asla bir aşk yaşanmadığını söylüyor. Levent Semerci ise iddialara hiçbir cevap vermeyeceğini belirtti. Ancak Sinefekt Stüdyosu’ndan başlayan ve kısa sürede yayılan dedikoduya göre; Beren Saat ile Levent Semerci çok kez bir araya geldi. Aşk-ı Memnu dizisyle daha da ünlenen oyuncu iddiaları yine reddetti..

Ancak Beren Saat daha önce de basını yalanlamış ancak söylediğinin tam tersi ortaya çıkmıştı. Bülent İnal'la barıştığı haberlerini yalanlamış ardından Akaretler'de bir spor salonunda havuz keyfi yaparken görülmüştü.

Şahan Gökbakar, Kıvanç Tatlıtuğ, Kerem Çatay ve son olarak Levent Semerci'yle adı aşk dedikodularına karışan Beren Saat her seferinde aynı taktiği uyguladı..

Son dönemde sadece aşk iddialarıyla gündeme gelen Beren Saat, özel hayatıdaki istikrarsızlıkla dikkat çekiyor..