'BENİ KULLANMAYI BİLMİYORLAR'

Cemil İpekçi’yle öpüşmesinden doğum günü sürprizlerine katılmasına, son günlerin en konuşulan kadını..

'BENİ KULLANMAYI BİLMİYORLAR'

Asena, Çarkıfelek’ten uzaklaştırılmasının kırgınlığını üzerinden atamamış. Fatih Aksoy’un verdiği proje sözünü beklediğini söylüyor ve ekliyor: “Showgirl olmak istiyorum. Huysuz Virjin ya da Mehmet Ali Erbil’in yaptığı gibi şovlar yapmak istiyorum. Çok iyi bir malzemeyim.”

Çarkıfelek’ten uzaklaştırılmanız sarışınlar yüzünden mi oldu? İbrahim Tatlıses yüzünden mi oldu? Başka şeyler de söylendi, kafalar karıştı, en doğrusunu sizden dinleyelim...
2 Ocak Cuma günü Fatih Aksoy odama geldi, “Ben sarışınlarla devam etmek istiyorum. Çünkü o programı güçlendirmem lazım. Seni 2 ay dinlendirmek istiyorum. Tabii bunu yaparken seni de böyle bırakmak değil, ilerleyen zamanlarda senin konseptine uygun bir program hazırlamak istiyorum” diyerek programla bitirdi ilişkimizi.

Bir gönül kırgınlığınız oldu mu?
Gönül kırgınlığımın nedeni bunun son anda söylenmesi. Bunun bir usulü vardır. Bir hafta, iki hafta önce; ya da uygun bir zamanda çağırılıp bir kahve içilir, yemek yenir, o arada söylenir. Tam programa girerken, çıkmama 20 dakika kala olması pek hoşuma gitmedi. Tabii ağlayarak çıktım programa, o durumdan dolayı.

Bundan sonraki proje için de bir korku var mı içinizde? Bir şey yaparım yarım kalır diye...
Yoo bir korku yok. Sonuçta ben her zaman başarılı işlere imza attım. Bir şey olursa benden değildir. Çünkü ben çok dürüst ve disiplinli çalışırım, o yüzden karşı taraf düşünsün.

Bundan sonra ne olacak, nasıl bir proje yapacaksınız?
Benim devam eden bir spor hayatım var. Kick-box ve vücut geliştirme yapıyorum. Bir yıldır dans etmiyorum dikkat ettiyseniz, ama dersler veriyorum... Tamamen müziğe yöneldim ama amacım şarkıcı sıfatı almak değil; bir showgirl olmak. Bir ekstraya çağırdıklarında dans da edeyim, şarkı da söyleyebileyim, muhabbet de edeyim, fıkra da anlatabileyim, başımdan geçen komik olayları da aktarabilmeliyim. Bir nevi Huysuz Virjin gibi ya da bir zamanlar Mehmet Ali Erbil’in yaptığı gibi... O da iki saat sahnede kalıyor, hem şarkı söylüyor, hem show yapıyordu. Ben öyle bir kadın olmak istiyorum.

Öyle bir kadın mısınız?
Evet, öyle bir kadın olduğumu söylüyorlar. Gel-gitlerim var yani ne zaman ne yapacağım hiç belli olmaz.

Aşık olamıyorum, gezip tozuyorum

Aşk hayatınız ne durumda?
Hiç aşk bulamıyorum uzun zamandır. Ama bulmak da istemiyorum doğrusu... Serhat’la ayrılalı 8 ay oldu, o zamandan beri hiç yok ama mavi boncuk dağıttığım çok adam var.

Nasıl yani?
İlla ki arkadaşlarım var; gezip tozduğum var ama her iki taraf da biliyor ki aradığımız aşklar birbirimiz değiliz. Geziyorum, tozuyorum, istediğim gibi yaşıyorum. Ama ciddiye alacağım kimse yok.

Nasıl birini istiyorsunuz?
Vallahi bilmiyorum ki, siparişle olmaz bu işler... Bakıyorsun, düşündüklerinin tam tersi çıkıyor. Kader denilen şey o noktada devreye giriyor. Ama tip olarak kesinlikle uzun boylu, sporla uğraşan, kendini bilen, yanımda yürüdüğünde onu hissedeceğim bir adam olmalı.

Neden aşk istemiyorsunuz?
Çünkü işime yoğunlaştım. Benim için hiçbir zaman erkek arkadaş işimden önce gelmez. Hiçbir erkek için bunu yapmam.

Neden?
Hayatta insanın işinden, sağlığından önemli bir şey var mı? Benim için yok. Önce Allah, sonra babaannem, sonra babam, sonra ben, sonra erkek.

Serhat Fafal’dan çocuk istemediğiniz için mi ayrıldınız?
Şimdi istemiyorum. Şu anda hazır değilim. Çocuk doğurmaya bedenen, fikren, kalben hazır olmak lazım. Oyuncak değil ki bu iş; 10 tane de doğururum marifet değil. Zamanı gelince...

Bu ne kadar sürecek?
Bilmiyorum. Böyle derim ama öyle bir şey olur ki... Yani ne bileyim Zidane karısından boşanırsa falan (gülüyor). Şaka bir yana her şeyden vazgeçip evine çekilecek biri değilim.

Şu anda hayatınızın nasıl bir dönemindesiniz, zor bir dönem mi?
Her şey şimdi başlıyor. Gerçekler şimdi başlıyor. Şu ana kadar hep mücadele, koşuşturmayla geçti... Ama şimdi bütün pislikler dökülecekmiş gibi geliyor. Sanki çok şeyler görecekmişiz gibi geliyor bana.

“Pislikler dökülecek” derken ne demek istiyorsunuz?
Kötüler kaybedecek.

Kötüler kim?
Herkes olabilir. İçinde Allah korkusu taşımayan, kendilerinden zayıf insanları ezen insanların artık döküleceğini düşünüyorum.

Kim bunlar?
Bir sınırlamam yok, bütün dünya için konuşuyorum.

Cemil İpekçi’yle öpüşmem normal

Cemil İpekçi’yle öpüşürken fotoğraflarınız çekildi. Cemil İpekçi “İkimiz de marjinal insanlarız ne yapacağımız belli olmaz“ diye bir açıklaması yapmış. Neden öpüştünüz?
Bizler yani Cemil Bey gibi, benim gibi, Sezen Aksu gibi, Tarkan gibi birtakım kişiler; doğrularımız için yaşarız. Açık insanlarız. Her şeyimiz ortada, gizlimiz saklımız yok. Şeytani planlar yapacak; uçuk kaçık, aptal aptal kaprisleri, hırsları olan insanlar değiliz. Her şey açık, doğal. O öpücük bir teşekkürdü. Güzel bir defile yaptık. Düşmeden, bir tarafımı kırmadan yapmış olduğum bir defileydi. Onun karşılığında da dostluk öpücüğü, dost öpücüğü... Gayet normal yani. Biz yeni tanışmış insanlar da değiliz. Görüşmesek bile birbirimizi kalplerimizde taşıyan insanlarız.

Kovdurduysa günahı boynuna

Sizi ne zaman yeni bir projede göreceğiz?
Bilmiyorum, aslında çok güzel malzeme var ellerinde; ben çok iyi bir malzemeyim, kullanmayı bilmiyorlar.

MED yapım 2 ay sonrası için bir projeden söz etmiş. Onunla ilgili bir gelişme var mı?
Bilmem, bekliyoruz... Ne derece olacak, olmayacak bilmiyorum.

Aslında sormak istediğim bir şey daha var ama istemiyorsunuz İbrahim Tatlıses’le ilgili soruları...
Sorma, boşver... Lüzümsuz bir adam.

Onun etkisi olduğunu düşünüyor musunuz Çarkıfelek’ten çıkarılmanızda?
Hiç bu konuya girmeyelim, bu konuda kimseye açıklama yapmadım. Boşver, gereksiz... Varsa da günahı boynuna.

Kadınlara da çok sürpriz yaptım

Bir kadın kocasına doğum günü sürprizi yapmak için sizi çağırmış...
Bu bir tanesi... 13 senelik dans hayatımda milyon tane var böyle hikayem. Ben şov kadınıyım ya, benimle her şeyi yapabilirsiniz. Hanımlar benim yanımda çok rahat. Hele bir dönem parti paketi gibiydim.

Neler yapıyordunuz?
Yapmadığım şey kalmadı... Sepetten mi çıkmadım, masanın altına mı saklanmadım, gecenin bir vakti ev mi basmadık... O banyo lavabosunda oturmak ufak bir şey yani.

“Hiç böyle bir doğum günümüz olmadı” diye sitem eden erkekler var şimdi... Kadınlar ne düşünerek böyle bir sürpriz hazırlar eşine?
Yapmayan neden yapmamış bilemem ama ben de eski erkek arkadaşıma böyle sürprizler yapıyordum.

Nasıl sürprizler?
Amaç onun o şaşkınlığını kameraya çekebilmek. Onun o anını, o büyük heyecanını görmek... Düşünmüyorsun, revü kızı mı getirttim, dansçı mı getirttim, buz patenci mi getirttim... Erkeklerin hanımlarına da çok sürprizler yaptım. Kadınlara yaptığım çok sürpriz vardır.

Neydi onlar?
Mesela kadının doğum günü; kocası bir catering firmasıyla anlaşmış yemek yenilecek evde. Tam masaya gelip servis yaparken bir bakıyor servisi ben yapıyorum. Şok geçiriyor. Bir defasında da kadının arabasından çıktım... Kocası “Karımı çok şaşırtmak istiyorum. Sizi arabasına saklayalım” dedi. “Kafama bir şey indirmesin” dedim. “Yok, sakindir yapmaz” dedi. Arabaya bindim, sonra kadın gelip arabayı çalıştırdı, ben arka koltukta saklanıyorum. Elimde küçük bir teyp var, çalıştırdım oryantal çalmaya başladı. Kadın bakıyor, beni görmüyor, anlayamıyor. Dikiz aynasından bakarken ben hafifçe kafamı çıkardım. Dikiz aynasından göz göze geldik. Şoka girdi orada.
(Vatan)