"Beni Böyle Sev" rekora koşuyor!
TRT 1 ekranının en fenomen dizisi “Beni Böyle Sev”in oyuncu kadrosu adeta yeni rekora imza atmaya hazırlanıyorlar.

Özellikle üniversite gençliğinin çok sevdiği ve ilgi gösterdiği dizinin oyuncuları söyleşiden söyleşiye koşuyor.
Geçtiğimiz hafta yavru vatan Kıbrıs’ta Girne Amerikan Üniversite gençliği ile buluşan ama ada halkında büyük ilgi gösterdiği ve söyleşi salonunda izdihamın yaşandığı buluşmanın yenileri için ekip yola çıkıyor.
6 Mart’ta Eskişehir’de aynı gün iki yerde söyleşiye katılacak olan ekip aynı günü gecesinde de Düzce Üniversitesinin ödül törenine katılacak .
10 Mart’ta Trakya Üniversitesinde söyleşiye katılacak ekip 20 Mart’ta da İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerinin davetlisi olacak.
BSK Yapım tarafından organize edilen söyleşi günlerine oyuncu kadrosu mümkün olduğunca tam kadro katılarak genç hayranlarıyla hasret gideriyorlar.