Bengü: Artık dibine kadar yaşamak istiyorum!..

Yaz aylarında geçirdiği kazadan sonra hayata bakışı değişen Bengü artık eskisinden daha iddialı. Kendi müzik şirketi kurup patron olan şarkıcı "Nükleer şarkıcılık dömenim başlıyor" diyor.

Bengü: Artık dibine kadar yaşamak istiyorum!..

Habertürk'ten Aysun Özkaşi ile röportaj yapan Bengü, "Bilerek kendimi hiç saklamadım. Bu, işimi nasıl yaptığımla ve yaratılışımla alakalı... Kendini ortalara atan biri olmadım. En seksi ben olayım, en iyi şarkıyı ben yapayım demedim. Çok uçlarda bir tip değilim. Büyük cümleler kurmayı sevmem, böyle daha huzurluyum ama böyle düşünmelerine üzülmüyor değilim. Niye beni en seksi kadın olarak görmek istiyorlar ki" dedi.

İşte röportajdan bazı soru ve cevaplar...

Çok konser veriyorsunuz, ilk albümde 300 konser vermişsiniz...

- Göstere göstere yapmak lazım belki ama zaten bilen biliyor. Ailem de öyle büyüttü beni, aldığım eğitim de öyle. İzmir'de Amerikan Koleji'nde okudum. Orada biz, başka türlü bir duruş öğrendik. Mesleğimle duruşumu yoğurmaya çalışıyorum.

Aileniz ne olmanızı isterdi?

- Babam sağlık sektöründe olduğu için doktor ya da denizcilik işletmesi okumamı isterdi. "Şarkıcı olacağım" diye tutturdum. Tüm arkadaşlarım belli bir yere gelmişler; iş kadını, iş adamı olmuşlar. Bense şarkıcı... Uç bir şey yapmışım, mesleğime göre sakin duruyorum.

Potansiyelinizi sakladığınıza yanmıyormusunuz hiç?

- Yok, o zaman sahte durur, zorlama olur. Peşimden kameralar koşsun, her gittiğim yerde skandallar yaratayım istemiyorum. O zaman uyuyamam.

Muhafazakârsınız...

- Konservatif tarafım var. Hoşuma da gidiyor. Attığım her adımı aileme sorarım. Modern gelenekselim diyelim. Şarkı sözleri de bana uymalı. Çok zıpır bir şarkı söyleyemem, ayakları yere basmalı.

'Seksiyim demekten utanıyorum'

Müzik şirketi kurdunuz. Patron bir Bengü var karşımızda?

- Yok yahu o kadar abartamaya gerek yok. Aslında Samsun Demir'le işbirliğimiz var. Markamı kurmak, kendime yatırım yapmak istedim. Ahkam kesip patron oldum demek tarzım değil. Öyle yazılıyor ama içten içe hoşuma da gitmiyor değil. "Vay be" diyorum "patronum ben".

Artık "Yeşil bikiniyle elma bahçelerine girdim, seksi durmadım. Şimdi seksiyim" de diyorsunuz...

- Daha seksiyim demek hoşuma gitmiyor aslında. Ama bir yerden sonra söylettiriyorlar. Bu övünülecek bir şey değil. Utanıyorum da bunu söylerken.

Şimdiye kadar kusur elmada mıydı sizde mi?

- Nihat'ın bakış açısıyla çok zorlamadan, yırtınmadan iddialıyım. Seksi demeyelim de iddialı diyelim. Başka bir duruş ve bakış o. Nihat sayesinde oldu. Kapalı, sadece ayaklarımın göründüğü beyaz bir elbiseyle klip çektim, ayak fetişistleri "Ne kadar seksisin" dedi.