Başakşehir'de Elton John krizi

Başakşehir Belediyesi’nin bülteninde yer alan Elton John ile ilgili haber ortalığı karıştırdı: Haber eşcinselliği teşvik edici...

Başakşehir'de Elton John krizi

Başakşehir Belediyesi’nin kasım ayı bülteninde ünlü İngiliz şarkıcı Elton John’un hayatının anlatılacağı filme yer verilmesi tartışma yarattı.

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığı, John’un bültende yer almasını “eşcinselliği teşvik edici” buldu ve kınadı.

‘AHLAKSIZLIĞA TEŞVİK EDİCİ’

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Teşkilatı yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Başakşehir Belediyesi’nin kasım ayı bülteninin sinema sayfasında, İngiltere’de eşcinsel evliliğe olanak tanıyan yasanın yürürlüğe girmesinin ardından birlikte yaşadığı David Furnish ile evlenen pop/rock şarkıcısı Elton John’un hayat hikâyesini anlatacak film çalışmasının duyurusu yapılmıştır.
Allah’ın yasakladığı bir yaşamı tercih eden Elton John’un hayat hikâyesini anlatacak film Müslümanların parasıyla çıkarılan bültene haber olarak konulması ahlaksızlığa teşvik edicidir” dendi.

Başakşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise şöyle denildi:

“Sadece dünyaca ünlü bir sanatçının hayatının anlatılacağı filmi tanıttık. Sanatçının özel yaşamı bizi hiç ilgilendirmemekte. Ayrıca öyle bir yaşam empoze etmek peşinde de değiliz” ifadesi kullanıldı. Elton John, David Furnish ile evlenmiş ve taşıyıcı anne sayesinde çocuk sahibi olmuştu." Kaynak Habertürk