BARBAROS ŞANSAL, HANDE YENER'E LAF ATTI!

Fors Estetiğin sahibi Sema Çelebi, şarkıcı Berkay ve Barboros Şansal önceki gece Ece Erken'in Rengarenk programının konuğuydu.

BARBAROS ŞANSAL, HANDE YENER'E LAF ATTI!

Programın bir bölümünde Barbaros Şansal ünlülerin giyim tarzını eleştirdi. Hande Yener'e de laf atan Şansal, "Madonna ve Lady Gaga arası çakma bir stil" dedi. Hande Yener'in giydiği hiçbir elbiseyi beğenmediğini belirten Şansal, Yener'in üzerine ne bulursa geçirdiğini iddia etti.

Berkay söze girip Hande Yener'i savunmaya çalışsa da bunda başarılı olamadı çünkü Şansal “Bu benim mesleğim, bu konuyu benden daha iyi kimse bilemez” diyerek kesti.

Sema Çelebi ise olgunluğunu koruyarak konuyu tatlıya bağlamak istedi. Ara bulucu bir tavır sergileyen Çelebi, “Buraya Hande Yener'in kıyafetlerini mi konuşmaya geldik” diyerek konuyu kapatmak istedi..

Daha sonra Ece Erken'e bir mesaj atan Hande Yener, kıyafetleri konusunda yapılan eleştirilere cevap verdi ve Yıldırım Mayruk ve Nur Yerliştaş'la çalıştığını ama tarzlarının uymadığı için ayrıldıklarını belirtti.

Sema Çelebi, Ece Erken'e nasihatta bulundu!

Edindiğimiz bilgiye göre bu programın ardından Sema Çelebi olgun bir tavır sergileyerek Ece Erken'e nasihatta bulundu. Ece Erken'e programa davet ettiği konukları iyi seçmesi gerektiğini belirten Çelebi, bu tür kavgaların olmaması gerektiğini, reyting uğruna insanların birbirine girmesini doğru bulmadığını söyledi. Ece Erken'i de bu tür kavgalardan uzak durması konusunda uyardı..