Bakalım Mustafa Sandal bu işe ne diyecek?

Saadettin Saran'ın paylaştığı fotoğraf olay oldu. Saran her ne kadar "kızım" dese de fotoğraftaki kişinin Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic olduğu anlaşıldı. Gözler Mustafa Sandal'a çevrildi. Sandal'ın eski eşinin o fotoğrafına ne yorum yapacağı ise merak konusu oldu.

Bakalım Mustafa Sandal bu işe ne diyecek?

Sadettin Saran'ın dün Instagram sayfasında paylaştığı fotoğraf sosyal medyayı salladı. Takipçileri fotoğraftaki kişinin adı Sadettin Saran ile aşk dedikodularına karışan Emina Jahovic olduğunu iddia etti. Saran ise önce altına "kızım" notunu düştü, ardından fotoğrafı sildi.

Fakat takipçiler işin peşini bırakmadı. O kadının Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahoviç olduğunu ortaya çıkardı. Fotoğraftaki saç, küpe, boynundaki benler, ojesi derken Emina Jahovic aynı kıyafetiyle Etiler’de görüntülendiği fotoğrafı da geçtiğimiz günlerde magazin basınına yansımıştı.

Bakalım Mustafa Sandal bu işe ne diyecek?

Bazı takipçiler de Jahovic'in Saran’ın paylaştığı fotoğraftakiyle aynı 'iki ben'i olduğunu tespit ederek sosyal medyada yaydılar.

Bakalım Mustafa Sandal bu işe ne diyecek?

BAKALIM MUSTAFA SANDAL BU İŞE NE DİYECEK?

Fotoğraftaki kişinin Emina Jahovic olduğu ispat edilince gözler Mustafa Sandal'a çevrildi. Şarkıcının eski eşinin bu pozları için ne diyeceği merak konusu oldu. Mustafa Sandal'ın Emina Jahovic ile evliliğinden Yaman ve Yavuz adında iki oğlu bulunuyor.