Aziz Yıldırım'dan Acun Ilıcalı açıklaması!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, “Hedef 1 milyon üye’ projesinin önemli bir gelir kaynağı yaratacağını belirterek, “1 milyon üye projesiyle Fenerbahçe ayağa kalkacak. Ne hisse satacağız, ne halka arz yapacağız” dedi.

Aziz Yıldırım'dan Acun Ilıcalı açıklaması!

Havuz sistemiyle ilgili hukukçulardan oluşan bir ekibin çalıştığını belirten Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı’nın yayın için kendilerine teklif getirdiğine ilişkin iddiaların doğru olmadığını anlattı. Yıldırım, “Bu iddialar doğru değil, kimseyle de konuşmadık ama araştırma yapacağız. Hukuki yönden ekip kurduk onlar çalışmalarını yapıyorlar. Bütün hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra devlet kademesinde görüşmelerimizi yapacağız. Gidip durumları anlatacağız. Alacağımız cevaplar doğrultusunda gereğini yapacağız” diye konuştu.

İddia da aynı durumun söz konusu olduğuna dikkat çeken Başkan Azi Yıldırım, “Orada da bütün kulüpler aynı parayı alıyor. Fenerbahçe’nin isim değeri ile diğer kulüplerin isim değeri aynı mı? Onların da değişmesini istiyoruz. Oradan yılda 4.5 milyon TL kazanıyoruz” dedi.