AYSUN KAYACI AMERİKA'DA!

New York’ta görülen Aysun Kayacı, niye geldiğini “Ben aslında görünmez olmak istedim” diye açıklıyor. Sonra da Yeditepe’deki profesörü sayesinde Harvard’da iki ders alma imkânı olduğunu anlatıyor..

AYSUN KAYACI AMERİKA'DA!

AYSUN Kayacı’yı hafta sonu tatilinde New York’aydı. Amerika’ya niye geldiğini anlattı. ‘Ben aslında görünmez olmak istedim’ diyor önce. Sonra da Yeditepe Üniversitesi’ndeki profesörü sayesinde Harvard Üniversitesi’nde iki ders alma imkânı olduğunu anlatıyor. Ayrıca tezini de Boston’da yazacak.

Harvard’a yatay geçiş gerçekleri yansıtmıyormuş. Belli ki buna en çok da Aysun üzülmüş, profesörlerine ve sınıf arkadaşlarına mahcup olduğu için.

AYSUN’UN Harvard olayı bu kadar tartışıldı. Ama burada asıl atlanan bir gerçek var, o da bu yaşta bu kadar şana şöhrete sahipken, çok iyi teklifler alırken her şeyi elinin tersiyle itip üniversite eğitimine devam etmesi. Aysun, kim ne derse desin hayalini gerçekleştiriyor. Asla ‘Ben oldum’ demiyor. Kendini geliştirmek için sürekli çalışıyor. Evet 3 ay sonra derslerini tamamlayıp dönecek, ama bu altı üstü 3 aylık bir Amerika seyahati demek değil.

Milliyet/Çağdaş Ertuna