Ayşegül-Özlem kavgası durulmuyor!

Ekranların en eğlenceli programı ‘Herşey Dahil’ Çağla Şikel ve Alişan’ın sunumuyla hafta içi her sabah Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Programın bugünkü konukları; Bu Tarz Benim’in sivri dilli fenomen yarışmacıları Ayşegül Doğan ve Özlem Özden oldu. Yıldızları bir türlü barışmayan ikili, canlı yayında da birbirlerini eleştirdi.

Ayşegül-Özlem kavgası durulmuyor!

Birbirinden ünlü konukların, coşku dolu eğlencenin ve hayata dair her şeyin buluşma noktası olan ‘Her Şey Dahil’ yine izleyicileri ekran başına kilitledi. Çağla Şikel ve Alişan’ın keyifli sohbeti ve eğlenceli danslarıyla seyircisini ekran başına kilitleyen program, süprizleriylede eğlenceli anlar yaşattı.

“ÇENENE VERDİĞİN KUVVETİ TARZINA VER”

Programın başlamasıyla Özlem ve Ayşegül arasındaki devam eden gerginlik bir anda yine alevlendi. Ayşegül’ü saygısız olmakla suçlayan Özlem; “Çenene verdiğin kuvveti tarzına verseydin daha iyi olurdu. Hem ben senden büyüğüm. Biraz saygılı ol” dedi. Kendisinin yarışmanın başladığı günden beri tarzını sürekli geliştirdiğini de söyleyen Özlem, bu yüzden son gülenin kendisi olacağını söyledi.

“33 YAŞINDAKİ BİR KADIN GİBİ DAVRANMIYOR”

Daha sonra konuşan Ayşegül ise Özlem’in yaşına göre davranmadığını belirterek; “Sen 33 yaşındaki bir kadın gibi davranmıyorsun. Özlem çok güzel giyinse dahi onu kimin giyindirdiğini sorarım” dedi.

İkili arasındaki tartışma bir süre daha devam ederken programın sunucuları Çağla Şikel ve Alişan araya girerek tartışmanın büyümesini engellemeye çalıştı.