AYŞE-ALİ AYRILIĞINA AİLELER NE DEDİ?

301. gününde Ayşe’den Ali’ye boşanma davası. İşte ailenin ilk yorumu...

AYŞE-ALİ AYRILIĞINA AİLELER NE DEDİ?

Ayşe Özyılmazel, uğruna kanserden hayatını kaybeden eşini boşayan ünlü reklamcı Ali Taran ile olan evliliğini 301’inci gününde sonlandırmak için mahkemeye başvurdu. Taran ve Özyılmazel, 1 Temmuz 2011’de Bodrum’da Semiramis Pekkan’ın evinde hayatlarını birleştirmişti

Şarkıcı ve yazar Ayşe Özyılmazel, avukatı Hasan Demirel aracılığıyla İstanbul Bakırköy Aile Mahkemesi’ne başvurarak, evliliklerinin 301’inci gününde Ali Taran’a boşanma davası açtı. Avukat Demirel tarafından mahkemeye sunulan 6 maddelik dilekçede çiftin 1 Temmuz 2011 tarihinde evlendikleri,müşterek çocuklarının olmadığı anlatılarak, “Taraflar, evliliklerinin başında bir süre iyi geçindikten sonra anlaşamamaya başlamışlar, aralarında tartışmalar çıkmış, tartışmalar giderek artmış ve şiddetli geçimsizliğe dönüşmüştür” denildi.

Oya Germen (Annesi):
NE YAŞADILAR BİLMİYORUM
Üzüldüm, güzel bir durum değil. 30 yıllık evliliğim bitti, onunla ilgili bile konuşmadım. Kızımın biten evliliğiyle ilgili konuşmak bana yakışmaz. Zaten ne oldu ne yaşadılar bilmiyorum, evlilik iki kişilik bir şeydir.

Neco (Babası):
BU KONUDA BİTARAFIM
Benim bir şeyden haberim yok, sizlerden duyuyorum. Bu ayrılık konusundan bitarafım.