"Ayrılık yok, ilişkileri her zamankinden daha güçlü"

Twilight serisinin ünlü çifti Kristen Stewart ve Robert Pattinson'un ayrılmıyor hatta ilişkileri her zamankinden daha güçlü.

"Ayrılık yok, ilişkileri her zamankinden daha güçlü"

Twilight serisinin ünlü çifti Kristen Stewart ve Robert Pattinson hakkında söylentiler bitmiyor. Film setinde başlayan aşklarını gerçek hayata taşıyan çift, milyonların imrenerek baktıkları bir ilişkiye sahip.

Ünlü çift Twilight filmiyle şöhretin kapılarını araladılar ve milyonlarca hayran edindiler. Fakat bu imrenilerek bakılan ilişkiye geçtiğimiz yaz nazar değdi ve çift aldatma skandalının ortaya çıkmasıyla ayrıldı. Herkesin bitti gözüyle baktığı bu ilişkide çiftler devam kararı aldı ve bu skandalı atlatmaya çalıştı. Fakat bu dönemi evlerini ayırarak atlatmaya çalışan çift hakkında söylentiler bitmedi. Bir süredir ayrı yaşayan çift için yine ayrıldılar söylentileri ortalıkta dolanmaya başladı. Bir kez aldatma olayı ile gündeme gelen güzel Yıldız Kristen Stewart’ın ise her hareketi mercek altına alındı. En son söylentiler Robert Pattinson’un film çekimleri için Avusturalya’dayken Kristen’ın tehlikeli sularda yüzdüğü ve yine ilişkilerine zarar vereceği yönündeydi.

Fakat çifte yakın kaynaklar bu söylentilerin aksini söyler nitelikte demeçler verdi. Onlara göre çift birbirlerine her zamankinden daha bağlı. Aralarındaki mesafenin ilişkilerini daha da güçlendiğini belirten çiftin yakın arkadaşları ikisinin de oldukça iyi olduğunun altını çizdiler.