AVUKAT SERDAR ÖLMEZ AÇIKLAMA YAPTI!

AVUKAT Serdar Ölmez, yasadışı dinleme soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen'in de mağdur olduğunu iddia etti.

AVUKAT SERDAR ÖLMEZ AÇIKLAMA YAPTI!

Ölmez, “Müvekkilim yanlış arkadaş tanımanın kurbanı. Yanlış kişilerle arkadaşlık kurduğu için mağdur. Kimseyi dinletme gibi bir olayı yok” dedi.

Avukat Serdar Ölmez, İstanbul Emniyet Müdürlüğü çıkışında gazetcilere yaptığı açıklamada, dosyada Rıdvan Dilmen'le ilgili kesinlikle bir telefon dinlemesi olmadığını söyledi.

Ölmez, “Değil Tanju, hiçkimseyle ilgili dosyada telefon dinlemesi yok. Birileri tarafından kullanılmak istenmesi bu işlerden anlamaması nedeniyle bir mağduriyet sözkonusu. Bilinçli olarak yapılan bir şey yok. Müvekkilim yanlış arkadaş tanımanın kurbanı. Yanlış kişilerle arkadaşlık kurduğu için mağdur. Kimseyi dinletme gibi bir olayı yok. Dilmen'in biraz morali bozuk ama art niyet olmadığı için gayet dinç” dedi.

Soruları yanıtlamaktan kaçınan Dilmen yerine avukatı Serdar Ölmez kısa bir açıklama yaptı. Ölmez, "Sporcu kimliği ,seçkin ahlakıyla topluma örnek olan arkadaşımız, yanlış anlama sonucu gözaltına alındı. Şu an itibariyle serbest . Bugünden itibaren normal yaşamına dönmüştür" dedi.

Bu arada Dilmen, aracına doğru ilerlerken yoldan geçen bir grup tarafından alkışlandı