AVŞAR'IN YENİ AŞKI DERELİ, NE KADAR TAZMİNAT ÖDEDİ?

Hülya Avşar’la flört ettiklerini kabul eden işadamı Mehmet Dereli, 8.5 yıllık eşi Şebnem Dereli’den geçtiğimiz hafta boşandı..

AVŞAR'IN YENİ AŞKI DERELİ, NE KADAR TAZMİNAT ÖDEDİ?

Eşine 4 katlı yalı bırakan Dereli, hemen Avşar’la ilişkiye başladı. İstanbul Motor Piston’un ortaklarından Dereli, 1957 yılında İstanbul’da doğdu. Aileden kalma motor, makine yedek parçaları üreten ve pazarlayan şirketin ortağı olan Dereli, sanayici bir ailenin çocuğu. İlk ve orta eğitimini İstanbul Işık Lisesi’nde tamamladı.

ÜNİVERSİTEYİ BIRAKTI

Üniversite için Amerika’ya gitti ancak eğitimini yarıda bırakıp Türkiye’ye döndü. Bunun üzerine aile şirketinde çalışmaya başladı. Sosyal bir kişiliği olan ve arkadaşları tarafından çok sevilen Dereli, ilk evliliğini Esra Özkan’la yaptı. Bu evlilikten 1989 yılında Emir adlı oğlu dünyaya geldi. Bu evliliğini yürütemeyen Dereli bir süre sonra boşandı.

ESKİ EŞİ TÜRKİYE 2. GÜZELİ

Sürekli magazin dergilerinde boy gösteren Dereli, ikinci evliliğini 1987 Türkiye ikinci güzeli Şebnem Dinçgör’le yaptı. Bu evlilikten 2003 yılında Kerim adlı çocukları dünyaya geldi. Şebnem Dereli’nin “Biz Mehmet’le hiç anlaşamıyorduk” diye özetlediği evlilikleri 8.5 yıl sürdü ve çift geçtiğimiz hafta anlaşmalı olarak boşandı. Eşine Boğaz’da 4 katlı yalı bırakan Dereli, Hülya Avşar’la flört ettiğini açıkladı.