'Asla Vazgeçmem'de sürpriz gelişme!

Perşembe akşamlarının iddialı dizisi “Asla Vazgeçmem”, heyecan dolu sekizinci bölümüyle izleyicileriyle buluşuyor. Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği dizi, sürpriz gelişmelerle dolu yeni bölümüyle bu akşam Show TV’de!

'Asla Vazgeçmem'de sürpriz gelişme!

“Asla Vazgeçmem”’in yeni bölümünde; İclal, Nur’u hamamın önünde yakalar ve çiftlikte kıyamet kopar. Nur, şahit olduğu anların acısını üzerinden atamazken Yiğit ise Nur’a çektirdiği acının ağırlığı altında ezilir. İclal, Nur’u çiftlikten attırmayı kafasına koyar.

Nur ve Yiğit’in evli olduğunu öğrenen Elmas, ilk şoku üzerinden attıktan sonra bildiklerini kazanca çevirmenin yolunu arar. Yiğit, Nur’u uzun zaman sonra ilk kez çiftlik dışına çıkarır. Birlikte geçirdikleri zaman, Nur’un Yiğit’e olan kalkanlarını indirmesini sağlar. Nur, tamamen kalbinin sesine teslim olurken aşıklar büyük bir tehlikenin ortasında olduklarından habersizdir.

“Asla Vazgeçmem”’de başrolleri; Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda Nihat Durak’ın oturduğu dizide, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay, Eren Hacısalihoğlu, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Ümit Yesin, Hülya Gülşen Irmak, Yağızkan Dikmen, Ömer Karasu ve Poyraz Bayramoğlu rol alıyor.

“Asla Vazgeçmem”, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!